onsdag 18. juni 2008

Veneporten byttes.

Veneporten har laget litt krøll det siste året. Slangen som går inn i venen flyttet på seg, men den var godkjent til å brukes. Det ble egentlig bare ett spørsmål om tid den ble tett.

Tett var den til morraen i dag. Ingen ting rant inn. Med trykk klarte man å sette inn saltvann og heparin (blodfortynnende) men det hjelp ingenting.

Så da ble det lagt inn en veneflon. Veneflonen holdt i akkurat en omgang med medisiner før åren gikk i stykker. Nå setter de inn veneflon for hver nye dose. Heldigvis ikke for så lenge.

I morra ettermiddag skal veneporten byttes. De trodde kanskje de kunne legge den inn på samme side, men det viste de ikke sikkert før de hadde tatt ut den gamle.

Usj!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lykke til med operasjonen, Klara! Jeg er også på min veneport nummer to, den første sa helt plutselig takk for seg for lenge siden. Og takk takk takk til de som har funnet opp veneporten!

S

Klara sa...

Veneport er genialt! Dog er det veneport nr 3 jeg skal til å slite på nå. De har en tendes til å gå i stykker. (Den første i forbindelse med ett fall fra hest).
Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten veneporten, hvertfall ikke nå som jeg får en del kortison som sliter veldig på åreveggene.

Takk du oppfinner av veneporten!

Anonym sa...

Skitt! Dette trengte du ikke nå! Men veneport må du ha, det vet alle som har erfaringer med venefloner som varer 1 omgang. Tvi tvi og lykke til! Å

Anonym sa...

Lykke til med innopereringen idag Klara!

*Tenker på deg*

Therese