torsdag 6. november 2008

Rare dagene mine.

Det kjennes at det er kur tid rett rundt hjørnet. Matlysten er på ett minimum (om i det hele tatt eksisterende). Lungene er tette. Feber. Og mye hoste. Allikvel har jeg det veldig greit akkurat nå. I går steppet jeg på kort varsel inn å hadde en ridetime. Orker det egentlig ikke, men det var utrolig moro å stå på ridebanen igjen. Savner jobben min utrolig mye. Så mye at det kan hende det vil være verdt å inn å jobbe en time eller to i uka hvis det er mulig. I tilegg var jeg ute å kjørte med Trico. Fine fine hesten min. Hestepasser Martine hjalp meg med alt det praktiske, så det var utrolig deilig å kunne få det til. Det at jeg sov hele natten igjennom uten å våkne av hostingen sier noe om hvor sliten jeg var. Satt vel nesten å sov når jeg kom hjem. Heldigvis virker adrealinet i kroppen så lenge jeg holder meg i gang, det er når jeg setter meg ned det blir farlig.

Kuren denne gang har vi valgt å gå tilbake til Meronem og Nebcina. Det kan bli veldig inntresant. Nå er det noen behandlinger siden sist vi prøvde den kombinasjonen, så det blir spennende å se hvordan kroppen reagerer med bivirkninger. Egentlig spurte jeg om å få prøve den antibiotikaen jeg reagerte allergisk på for to år siden. Den er det nemlig best følsomhet på.. Det hadde vært så deilig å fått noe som "knakk" skiten. Men nei, det er for risikabelt. Ikke verdt det akkurat nå.

Nå skjønner jeg hvorfor jeg våknet opp til bræking (ja, sånn lyd som sauen lager). Jeg trodde jeg var blitt spør, men det viser seg at det er naboen som har blitt sprø og fått seg geiter..

Tur med Turbo står på planen i dag, så får vi se hva ellers kvelden bringer.

1 kommentar:

Karen sa...

Om du har geiter til nabo så er det på tide med Ellenbesøk. Hun ELSKER geiter.