torsdag 15. april 2010

Blir her jeg.

Som forventet har jeg nå fått infeksjon. Ikke noe voldsomt og farlig, men sånn stille og rolig. Bortsett fra fysioterapien har jeg jo bare holdt meg stille og rolig de siste dagene, men infeksjonen kom uansett. Kjipt.

Så nå blir jeg nok en god uke til på Ullevål., ja kanksje lengre. Antibiotika er satt i gang og jeg har begynt å skjønne hvordan rutinen her inne er i forhold til hjemme. Synes det er greit å vite hvordan de jobber, for da er det lettere for meg å få inn mine egne rutiner. I tillegg vil jeg prøve å ha det så greit som jeg kan den tiden jeg er her, så da er det viktig at vi har åpen kommunikasjon.

I går var jeg hos onkel på Ås. Kjære kusine var sjofør og administrator av turen. Fikk servert utrolig deilig indisk andebryst med ekte sørlands is til dessert. I dag har jeg hatt pratsomme damer på besøk hvor jeg både fikk sjokolademuffins med chili, peppermynte cokkies og forskjellig te. Jeg må si at sjokoladechilimuffins er en stor favoritt her!

Så prøver jeg å orden sånn at jeg får litt besøk hver dag sånn at det er noe å se frem til om kvelden. Samt at en dvd spiller finner veien til Oslo..

Er såpass sliten at det blir lite turer ut, men nå skal jeg ha en liten tur ned til butikken her.

Ha en god kveld videre.

4 kommentarer:

Annika sa...

Det er godt å vite at du iallfall er i gode hender!

Sidan du blir verande der, kva er adressa di på Ullevål? Hadde tenkt å sende ein liten pakke til rom 176, men sidan du er i Oslo, kan pakken heller sendast dit då, kanskje :)

Siri sa...

Leit å lese at du har fått infeksjon. Men godt at du har familie og venner rundt deg. Ha en fin helg!

Åshild sa...

Det skal finnes en playstation spiller som tilhører CF og egen tv dertil, spør etter den. Da kan du spille DVD på den.

Synd jeg ikke er i Oslo nå eller så skulle vi nok ha ordna noe sosialt.

God bedring tøffe tålmodige jente!

Klara sa...

Takk Siri.

Annika: Vet ikke hva jeg skal si, du er så veldig veldig snill. Ting er veldig fra dag til dag her, så tror ikke du skal sende noe til sykehuset her. Plutselig finner de ut at jeg kan overflyttes til sykehuset hjemme osv.

Åshild: Tusen takk for tipset. Skal passe på å spørre om det i morgen. Er ingen andre CFere her nå, så da burde jo den være ledig. :)