mandag 19. april 2010

Her eller der. Alle veier.

Det ser ut til at april (også) blir en stor sykehus måned. Det jeg trodde skulle være ett opphold på 3-5 dager har nå blitt til 12 dager. Så startet jeg kur midt inni det hele, så da kan man plusse på 6 dager til med sykehus. Så er det bare det at logistikken min ikke går opp. For om en uke skal jeg inn på kontroll på Rikshospitalet. Og den dagen jeg skal inn der har jeg to dager igjen av kuren. De snakker om å overflytte meg til Kristiansand i slutten av uken, men det blir jo bare å reise ned for å reise opp igjen...
Henger dere med?
Akkurat nå tror jeg enden på visa blir at jeg holder meg her jeg er sånn at jeg ikke sliter meg helt ut på frem og tilbake. Utskriving og innskriving. Medisiner som skal administreres rundt. Forklare ditt og datt. Tror ikke det er overskudd til det nå.

Var ute en tur over veien i dag. Over veien der butikken ligger. Kan det være 50 meter? Uansett hvor mange meter det er så er det slitsomme meter nå. Og det er ingen god følelse. Heldigvis vet jeg at det er infeksjonen som setter meg ut av spill, jeg er i bedre form enn dette. Det er jeg helt sikker på.

1 kommentar:

Åshild sa...

BLI!!! Spar kreftene og reis hjem etter Rikshospitalet. Flytting og kjøring tapper energi.

Når skal du til Riksen? Jeg skal om en uke fra idag