mandag 12. april 2010

Boks på Ullevål.

I dag har jeg blitt innkvartert på Ullevål sykehus. Nå har det vist fått nytt navn, men det står fremdeles Ullevål universitetssykehus på koppen her. Og folkene er stort sett de samme bortsett fra den naturlige utbyttingen som skjer i løpet av ett par år.

Opprinnelig trodde jeg at det skulle bli ett kort kort opphold. Der tok jeg nok litt feil. Hele denne uka går nok med og nok noe av neste også. Litt ettersom hvordan ting går de neste dagene.

Hva jeg gjør på Ullevål? Ja det spurte transplantasjons sykepleieren også om.
Det har vært en tøff vinter. Litt for tøff. Alt for mye antibiotika behandling, og alt for mye infeksjoner. Hadde ikke de der dumme bakteriene vært så smarte å blitt så resistente så fort ville ting vært mye lettere. Men jeg holder koken. Selv om ikke sjangsen er stor, så kan kanskje noen dager her sammen med dyktige fysioterapauter gi kunnskap og inspirasjon til å holde koken en stund til. Hadde vært greit det. Samtidig hadde det vært veldig fint å kunne holde den snikende infekjsonen unna noen uker til.

For ett år tilbake satt jeg å planla en drøm av en reise til Kenya. Som vi fikk gjennomført selv etter en hard vinter den vinteren også. Nå har jeg erfart at vinteren kunne bli tøffere. Nå trenger jeg ikke mer erfaring på det planet. Det er vi flere som er enige om.

En stor glede for meg selv om jeg er inne på sykehuset igjen er at nærmeste "nabo" er en bokhandel. Det gjorde jammenmeg ikke vondt for sjela nei. For siden jeg trodde det var ett kort kort opphold, så har jeg ikke med mer enn nødvendig lesestoff. Også visa kortet da.. hehehe

3 kommentarer:

Anonym sa...

Er innom her hver dag..men i dag tenkte jeg legge igjen et lite avtrykk igjen:)
Bokhandler er julaften det:) Håper du får nyte finværet her i hovedstaden mens du er her og at resultatet av oppholdet hjelper deg noen steg videre mot en fin fin sommer.

Lisa

Åshild sa...

Siden du er en lesehest så kan jeg tipse deg om at loppemarkeder i Oslo pleier å ha et imponerende utvalg med bøker, brukte som ubrukte. Om du skulle orke en liten tur ut i helga så har f.eks Tåsen og Marienlyst skoler loppis til helga og de ligger ikke langt fra Ullevål sykehus. Info finnes på www.loppemarked.info

Åshild

Klara sa...

Hyggelig at du legger igjen noen ord Lisa. :)

Åshild: Tror bokhandelen her nede er langt nok å farte akkurat nå om dagen. Ellers er jeg helt enig med deg i at loppiser ofte har gode bøker. Det får bli en annen gang. :)