mandag 18. mai 2009

Det er kommet trådløst nett her!!

*kjempeglis*
Det har kommet trådløst nettverk på sykehuset for pasientene her. Så da jeg fikk vite det var det bare å sende ut en sykepleier etter brukernavn og passord. Kjempedeilig. Det mobile bredbåndet er litt tregt å bruke, men dette her fungerer helt greit. Også er det gratis hele dagen. :-)

Ellers så er formen sånn passe dårlig. Ennå mer sliten i dag, og CRP har gått opp. Som forventet. Tar litt tid før antibiotikaen begynner å virke, og på grunn av allergi mot den ene tar det litt tid før jeg er oppe på full dose. Den introduseres sakte for kroppen. Denne gangen starter vi også opp samtidig med begge de to jeg ikke tåler så godt, men siden ting fungerte så bra sist gang, så satser vi på at det går bra.

Sitter her å går gjennom bildene fra turen flere ganger. Det må reduseres kraftig på anntallet, men det er veldig vanskelig å slette minner. Også sitter jeg bare å drømmer om å komme tilbake til Kenya. Bare en gang til.

1 kommentar:

Åshild sa...

Så fantastisk med nett på hospitalet!!! Da blir avstanden til verden utenfor på en måte mindre. Og det går an å finne tidsfordriv og adspredelse for tankene.

Til Kenya bare en gang til? Det er vel en flott drivkraft for å komme seg over denne kneiken og..

God bedring. Tenker på deg! Åshild