onsdag 6. mai 2009

Her går alt bra!

Det har vært mange spennende dager. Vi har vært på safari å sett omtrent alt av dyr. Løver, elefanter, giraffer, gnuer, bøfler, antiloper, gaseller, neshorn, flodhest, gepard, sebraer og mange mange flere som jeg ikke aner navnet på. Utrolig spennende å kjøre rund i de enorme områdene på jakt etter de dyrene (rovdyrene) som ikke er så lett å finne. Afrikanske elefanter i stor flokk er utrolig spennende å komme helt innpå. For noen mektige dyr. Giraffer som spankulerer og ellers se hvordan de lever i sitt naturlige område. Anbefales! Lodgen vi bodde på var utrolig flott, men utrolig høy standar og god mat. Man merker fort at hele systemt her nede er veldig til å kjøpe seg ut av, men det skal jeg fortelle mer om siden. Man kan vel si at vi ble utsatt for å gi penger under bordet uten at vi viste det før det var for sent..

Rart land med ekstremt mye korrupsjon. Har man for eksempel ikke førerkort og blir stoppet av politiet, så betaler man bare 200 kenyanske shilling for å komme ut av det. Det er ca 20 norske kroner… Det er tøft å se hvordan hverdagen er for mange her nede, samtidig er det godt å se den ekstreme livsgleden som mange har. Bare å se guttene her på hjemmet spille fotball på kveldstid er helt utrolig. Gutter i alder fra 6-15 år sammarbeider på en bane hvor halvparten spiller fotball og halvparten spiller volleyball. Litt roping må man regne med, men som oftest viser de en stor hensyn til hverandre. Blir utrolig moro å legge ut noen bilder fra stedet og av guttene. Håper bildene er gode. Når jeg kommer hjem skal jeg også fortelle om da jeg ble robbet i Nakuru..

Håper all familie, venner, bloggvenner, forumvenner og andre lesere har det bra.

Mange klemmer herfra!

6 kommentarer:

Aloe sa...

For en spennende tur du er på! Kos deg videre med alle inntrykk, selv om ikke alle er like bra.. Gleder meg til å se bilder når du kommer hjem! :D

Bibbis historia sa...

Åhvad härligt att höra att du har det så bra.

klem

Fuglis sa...

Kos deg videre!

Åshild sa...

Herlig å høre!!!

Ida S sa...

Så godt å høre at dere har det bra!
Gleder meg til bilder og reisereferat :)

Helene Abusdal sa...

Takk for flotte tanker og bilder fra Meru. Vi reiser ned dit om et par måneder for å besøke fadderbarnet vårt, og jeg holder på å samle inn penger til å bygge et hus der nede. Det blir spennende å komme ned dit!
Bli gjerne medlem på gruppen "Et hjem i Meru, Kenya" på Facebook hvis du vil! :)
Mvh Helene