mandag 27. desember 2010

Hei igjen.

JA jeg har fått nye lunger. I etterkant fikk jeg en meget alvorlig infeksjon, og jeg har ligget på respirator i nesten 6 uker. Nå har jeg endelig blitt ferdig med den. Litt etter litt må jeg trene kroppen opp, den har mistet mye av musklaturen. Tusen takk for alle gode tanker og ord. Kommer sterkere tilbake i bloggen når jeg får mer overskudd.

30 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er så glad, så glad for å se deg her igjen.
Håper infeksjonen er et tilbakelagt stadie og at du får trent opp muskulaturen igjen uten avbrudd.
Stor klem fra Christine og Cherican.

MiO sa...

Det er fantastisk å se deg tilbake Klara!
:)
Stor klem fra Mic

Nina sa...

WOW hva sier man, GRATULERER med nye lunger:)
Tror du har fått årets julegave jeg :)
Bli frisk!
God jul og gode tanker fra meg
Nina

Anonym sa...

Kjære Klara. HURRA!! Du er en riktig fighter!! Velkommen tilbake. HAr krysset det som er å krysse og tenkt masse på deg! Et steg om gangen.. Du har allerede tatt en drøss.. nå håper jeg at de "nye" stegene blir lettere og at du går en fantastisk vår i møte!!

Klem Lisa :)

Anonym sa...

Fantastisk!! Du kjemper deg gjennom vind og vær Tøffa. Håper at alt går bra for deg videre nå, det fortjener du så utrolig mye!!
Godt å høre fra deg igjen, og masse lykke til med opptrening og veien videre!
Kjempeklem!

Anonym sa...

*Juleklem*

Måtte det neste året bli et riktig Klara år!!

Therese, Ramona, Dolly og Ramsa!

Randi W sa...

Helt fantastisk, og jeg er utrolig glad på dine vegne. For en julegave da!! Ha et riktig godt nytt år, (håper det blir MANGE med friske lunger!) :)
Og masse lykke til med resten av kampen, det verste er unnagjort nå, og jeg er vanvittig imponert over styrken din. *bøye-seg-i-støvet-smiley*

:)

Julia sa...

Fantastiske Klara, så glad i deg :)

Stor klem fra Julia

Lene Th sa...

Jeg er litt tom for ord... for en berg og dalbane du har vært igjennom, Klara...!
Takk for at vi har fått lov å følge deg på veien, det har vært en opplevelse og en lærdom for livet å se det møtet og den livsviljen du har...!
Nå må året som kommer bli ditt år, hundre prosent!

Nina sa...

Jeg er så takknemlig over å se denne oppdateringen og fantastisk utrolig imponert over Klara-motet du fremviser gang på gang! Stor juleklem herfra!

Anonym sa...

Klara, du beviser for oss gang på gang at du er en skikkelig fighter! Jeg er så glad for å se at du er såpass frisk at du er på nett igjen. Har heiet på deg hele veien, og heier videre! Kjemp videre - snart er du i stallen hos Trico igjen!
Mange klemmer fra Thea og Lorence

Anonym sa...

Å - der kom livstegnet fra deg !!
Jeg ble så glad, så glad !! :)
Lykke til videre !!

Ingvild sa...

dette har jeg ventet lenge på,grattla med nye lunger.håper virkelig at det kan gå oppover med deg nå^^ tenker mye på deg,du får ha lykke til videre:D

Anonym sa...

Kjære Klara! Jeg har sett etter innlegg fra deg lenge og ofte nå. Alt mens den ikke var oppdatert regnet jeg med at det gikk vegen denne gangen også. Jeg vet at du har hatt en svært, svært alvorlig infeksjon. Er så utrolig glad for å se deg her igjen. Fortsatt god bedring .. nå har du all verdens tid til å trene deg opp. Håper du får et godt nyttår sammen med familien din. Klem fra Vigdis

Anna sa...

Ååååhhhh...det var godt å lese Klara...har spent ventet på å høre gode nyheter fra deg...ønsker deg alt godt videre...varme klemmer fra meg...

Anonym sa...

Dette var fantastiske nyheter Klara, og veldig godt med noen ord fra deg i bloggen igjen. De aller beste ønsker for tiden fremover!
Klem fra "heste"-Lisa

Anonym sa...

Så utrolig fantastisk å se at du har oppdatert igjen!!! Nå ble jeg kjempe glad!!

Klem fra Arne

Anonym sa...

Ååå..dette var årets romjulsgave. Det er så godt å se livstegn fra deg igjen. Ønsker deg masse lykke til med opptrening, og satser på at det blir et fantastisk nytt år for deg og dine. Tenker på både deg og dine nærmeste.

Stor romjulsklem fra Marte og Tommine

Anonym sa...

Så dejligt at "se" dig igen.
Godt nytår til jer alle.

Anonym sa...

hEI MAREN sååå bra så bra er jo innom og ser etter deg og nå ble jeg gla..virkelig glad men tenker det har vært stritt for deg. men i ettertid er det jo verd det...ja du fikk en fin førjulsgave...ha det bra videre...klem fra ukjent dame w

Anonym sa...

åååå beklage KLara dette gikk så fort ble sååå glad at eg skrev feil navn...følgen en maren og men er fullt klar over det er deg KLARA ukjent dame w

Siri sa...

Dette har vi ventet på!! Fantastisk å lese din egen oppdatering her. Velkommen tilbake :)

Anonym sa...

GRATULERER med nye lunger og vel overstått infeksjon! Det er godt å se at du er blitt sterk nok til å oppdatere oss selv.

Jeg er bare utrolig imponert over styrken din! Lykke til med videre rekonvalisens!

Klem fra Marianne, Raiden og Erik.

Hannes hjørne sa...

Alt jeg kan si er WEEE WEEEEE WEEEEEEE!!!

Kristin & Sølli sa...

Jeg er så sykt imponert over hvor mye styrke du klarer å komme opp med, Klara! Og så er jeg så vilt glad over at du er tilbake i verden og på internetten igjen :D

Jeg håper året som kommer gir deg ALT du noensinne har drømt om :D

Merete sa...

Hi hi, er så glad Klara. Gleder meg til å se deg tilbake i stallen!!!!

Hilsen merete

Anonym sa...

Fantastisk å høre! :) Du må ha lykke til med opptreningen! :)

Klem fra Oddrun

Anonym sa...

Den tøffeste dama på Sørlandet strekker begrepet "ukrutt forgår ikke så lett" veldig langt!

Det er bare helt vanvittig utrolig hva du kommer deg igjennom!!!

Som du vet er jeg enormt glad for at du har fått nye lunger og er der du er idag. Det blir en lang vei å gå videre også, men det er jeg ikke et øyeblikk i tvil om at du klarer!

Velkommen etter i de transplantertes rekker! Nå vil alt bli sakte men sikkert bedre!

Varme tanker fra Åshild

Nina Kristine sa...

For meg er det det mest fantastiske som har skjedd i dette året at du har fått nye lunger, OG har kommet deg gjennom denne forferdelige kampen de siste ukene.

Å kunne få hilse "God Bedring" direkte til deg, på tampen av året gjør denne tøffe vinteren lysere og varmere!!!! Godt Nytt År kjære Klara. Jeg håper du kommer deg skikkelig til hektene disse rolige vintermånedene slik at du er klar for å nyte våren når den kommer.

Anonym sa...

Jeg ønsker deg et ritig godt, nytt år, Klara !!