mandag 24. mars 2008

Ennå ett år er gått..

Nå er nettopp min 27 bursdag over. Merklig hvordan de bursdagene mine har gått henn å betydd så mye. På både godt og vondt.

Da jeg fikk diagnosen CF i en alder av 12 år, så fikk en av foreldrene mine beskjed (utenfor min åpne dør på sykehuset) om at jeg nok ikke ville bli 20 år gammel. Den dagen sluttet jeg å feire bursdager. Det var så inngravet i meg, de ordene der, at jeg ikke maktet noe mer av det.

Min 20 bursdag feiret jeg med full fest. Jeg hadde vunnet!

Nå, 7 år etter er det en annen kvinne som ser tilbake på disse dagene. Og viktigheten av å vinne er ikke lenger så stor. Nå er det mere viktig å leve og oppleve. Om det blir 2, 5 eller 10 år spiller mindre rolle... Men så klart; jo fler jo bedre..

2 kommentarer:

GAWO sa...

Gratulerer med overstått bursdag. Håper du hadde en fin feiring. Og så håper jeg at du fikk en riktig så fin og trivelig hyttetur. Hytter uten strøm en nå litt ekstra stas og ganke så kos synes jeg : :-)

RuneE sa...

Til lykke med dagen (om enn litt overstått). Morsomt at du har dag samtidig med min yngste. Her ble det rolig hyttefeiring med få gjester - håper du "fikk slått ut håret"....