søndag 2. august 2009

Hjemme fra ferie.

De 14 dagene på Fjone gikk så alt for fort. Vi fikk ikke gjort halvparten av de tingene vi hadde planlagt å gjøre, men vi fikk kost oss dobbelt så mye. Så da var jo det ett fint regnestykke. Det er ingen tvil om at vi kommer til å benytte oss av denne hytta så mye som mulig i tiden fremover. Ett flott sted å være.

Formen er relativt god. 4 lungeblødninger på to uker setter sine spor, men jeg er litt mindre sliten enn da vi dro opp. Blir spennende å se hvordan dagene blir nå som hverdagen er tilbake. Gleder meg til å treffe Trico i morgen. :)

2 kommentarer:

Bibbis historia sa...

Vad bra att du njutit.. og hoppas du får vara där flera gånger...Jag ska till riksen i mitten av okt och hade varit skoj om vi skulle vara där ilag, men jag ska in 10 dagar innan..
Har otroligt svårt att skriva och ge tröst just nu.. får så dåligt samvete då jag läser alla som inte har fått samma chans som jag.. Det betyder inte att jag inte läser och blir berörd. Många tårar fälls då jag läser dina inlägg om hur du har det nu..det är starkt av dig att öppna upp så mye ärliga tankar om hur din verklighet är och samtidigt kunna njuta och se framåt..
Du ger så mycket av dig själv..tack för att du orkar skriva om ditt liv - det ger mig styrka att klara detta för efter en transplantation så är det andra jobbiga ting som kommer men bagateller i förhållande till att vara sjuk..
Massor med kramar till dig..

Klara sa...

Det er ikke mye trøsten som skal til for at det skal hjelpe. Bare ett par ord i forståelse kan gjøre underverker. De siste ukene har vært fine, og jeg er mentalt på overskudd. Da gjør det ikke så mye at fysikken er på underskudd. :)