tirsdag 19. februar 2008

Nydelig vær!!!

Man kan trygt si at det går opp og ned her i hverdagen. Og de som kjenner meg, kan vel omtrent høre meg le gjennom skjermen.

Det er flere ting om gjør dette til en fantastisk dag. Og jeg skal sette de opp i den rekkefølgen de kom i.

1. Har dere sett været på sørlandet i dag? N Y D E L I G ! Sola har stått høyt på himmelen, og ikke et vindpust en gang.

2. Kuren avsluttes i morra kveld. DEILIG! Ett par dager før egentlig slutt, men nå er bivirkningene så sterke at det ikke har noen hensikt å dra det ut i langdrag.

3. Igjen; jeg har verdens beste hest. I det nydelige været var vi først ute å trasket en liten tur langs veien. Før vi hadde ei økt på det å knele. Bilder kommer, jeg lover. Må bare komme meg ut fra sykehuset først.

4. Jeg har fått billetter til hingstekåringa i Herning. Ett stort arrangemang som jeg alltid har hatt lyst til å reise på, men som krever at man bestiller biletter i goood tid. Det er ikke så greit når man ikke vet hvordan formen er i mars måned. Litt skummelt å bestille noe da.. Men nå reiser jeg. Helt alene (?) for å se på vakre vakre hester. Det er som en drøm går i oppfyllelse det.

5. Nevnte jeg det fine været? Her gikk sola ned i utorlig mange flotte farger. Hvorfor er ikke fotoapperatet her med meg nå?

Og merklig nok er hummøret på topp. Til tross for bivirkninger så har dagen vært en utrolig god dag. De tingene over har vært sterkt medvirkende til det. Dessuten har jeg mye å se frem til i løpet av våren. Og det å jeg huske på når de dårlige dagene er der..

3 kommentarer:

Karen sa...

Det er tomt for strøm! *oppklarer*

Jeg fikk heller ingen bilder. *sur*

Rune Eide sa...

Håper finværet holder til pinse! Da planlegges besøk hos en datter i Kristiansand.

Diverse fotoapparater tas med.

Klara sa...

Rune! Hvis du har lyst til å prøve deg på litt hestefotografering så er det bare å skrike ut. Hadde vært utrolig trivelig!