søndag 30. mars 2008

Verdens beste venn! Katrine!

Katrine er verdens beste venn. På alle måter.

Takket være Katrine kan jeg finne på ting som egentlig ikke overhode er mulig for meg å gjennomføre. Og hun er mye av grunnen til at dagene mine er så gode som de er!

I dag har hun jobbet å stevne siden morraen. Jeg ringer sånn i 11 tia på min vei fra Moss til Kristiansand etter en helg med moro sammen med hesten min; duuu Katrine? Kan du stelle hesten min når jeg kommer med han i 4 tia?

Og hva svar får jeg? joda, klart hun kan. Selv om det skal stelles sår, bandasjeres mm. Uten at det var planlagt..

Jeg annkommer stallen sånn i 4 tia. Hun er på pletten ved hengeren og hjelper meg ut med hesten. Jeg er vel mer uhøflig enn noe annet, sier såvidt hei. Forklarer kjapt i en mutt tone hva som må gjøres. For så å få beskjed om å bare reise hjem. Dette fikser hun...


Katrine ordner så jeg kan være med på hytteturer som jeg egentlig ikke orker å være med på. Passer på at jeg kommer meg til stallen de dagene jeg helst lar bilen stå. En telefonsamtale (eller 10) i løpet av dagen når jeg ligger på sykehus. Eller bare stille tid sammen når ting ikke er så greit. Eller enesamtale i telefonen når bivirkninger herjer i kroppen.

Hun gir også ett spark bak når det behøves. Og minner meg på at ingen er like. Latteren sitter like løst hos henne som hos meg. Og vi ler mye av alt og ingenting.

Katrine; rett frem uten h, på enklest mulig måte. Katrine gjør min hverdag enklest mulig på mange måter...

Hun stiller opp på de merkligste ting, på alle tidspunkter. Alltid. Ingenting er noe problem, det er bare å finne en løsning.

Katrine: Jeg setter utrolig stor pris på deg. Så stor pris at det på ingen måte omtrent kan vises.

4 kommentarer:

ANNA-LYS sa...

En sån rörande vacker hyllning till din trofasta vän Katrine.

Må Ni båda få en fin vecka!

(( klem ))

Anonym sa...

Kan hun klones?
Å

RuneE sa...

Gode venner kan ikke undervurderes!

Klara sa...

Å: Kunne hun klones skulle du vært en av de første til å få en. Det er hvertfall helt sikkert... Sammen med min kjære lege.

Gode venner er gull verdt!