lørdag 20. desember 2008

Dårlig gjettelek.

Hva får man hvis man blander dårlig matlyst, feber, stigende CRP, og følelsen av å ikke bli pris satt for det man gjør selv om det ikke er allverdens men allikevel tar mer krefter enn for andre?

4 kommentarer:

Åshild sa...

En sliten CF-er som livet går i mot?

Anonym sa...

Det er ordentlig urettferdig når omgivelsene ikke ser at vi har jobbet på som i ei 5-mil i langrenn, "bare" for å tørke støv av én hylle, eller ryddet tre tallerkener inn i oppvaskmaskinen eller samlet sammen 10 aviser. De skulle bare visst! Men det er ikke så lett for dem å forstå sånt.

Men "meg" og jeg forstår deg, Klara! Du er flink, og gjør en imponerende jobb på alle måter med de kreftene du har!

Ta vare på deg selv :-)

Stor juleklem fra meg!

S

Klara sa...

Tusen takk musketerene mine:) Det er ikke enkelt når dagene egentlig er alt for lange, samtidig som det ikke er krefter nok i lang nok tid til å gjøre alt en vill. Skjønner ikke hvorfor det fine vinterværet forlot sørlandet, det gjør dagene så mye lettere å bære.
*klem*

Anonym sa...

Litt ordentlig vakkert hvitt vintervær hadde absolutt gjort dagene lettere. Da kan man uten det minste dårlig samvittighet sitte foran vinduet en hel dag og beundre de nydelige snøkrystallene, se på søte små potespor etter katter og se på klar turkisblå himmel bak snøtunge trær.Lukk øynene og se det for deg :-)


Klem!


S