lørdag 5. januar 2008

Det snør, det snør...


Dette bildet er tatt natt til i går. Og dere kan vel se hvordan det snør.. Og det sier jo seg selv at dette er sånt som det blir noe av. Selv synes jeg det er koselig å sitte inne med en varm kopp kakao når det herjer som verst.


I kveld måtte jeg gått inn bakveien, som var ryddet delvis. Og dette var det som møtte meg da jeg åpnet hovedøren. Vi har det sånn at det meste kan gjøres med traktor, men måking av trappa det må ennå gjøres manuelt.. Dere ser min bil som står på andre siden av veien, i vent på at det skal bli laget vei inn i garagen.


Sånn så det ut fra andre siden av veien. Selv med traktor har mannen noen timer med arbeid forran seg. Men vi er glade så lenge det bare er mulig å få gjort noe med dette her ;-)

Og siden jeg ikke er den som setter meg ned å venter på at ting gjør seg selv, så finner jeg frem snøskuffa og gjør det jeg klarer. Joda, det tar litt tid. Men så blir man stolt etterpå også da... Trappa kan nemlig ikke måkes med traktor! Dessverre vil jeg si innimellom....

God mosjon, dreper for ryggen, og ennå bedre drenasje. Bare ikke si det til de som er for drenasje i den forstand at man skal hoste minst mulig ;-)Ellers så tikker da dagene sakte men sikkert frem mot onsdag 9 januar. Kjevik lufthavn er stengt, men jeg regner med at det er ordnet i løpet av morgendagen. Enn så lenge skal jeg nyte snøen som faller, som alle andre stort sett klager og sutrer over...

6 kommentarer:

Karen sa...

Så flink du er!
Godt at du kom deg hel hjem igjen også.

Her har det begynt å regne. :( Og vi som var så veldig klar for å ut å ake i morgen. Har hentet min gamle kjelke hos mamma og pappa og greier, og det var jo knallgøy. Kort glede da.

Anonym sa...

Det har kommet en del hvit ned fra himmelen i Oslo også, men ikke like mye som hos dere. Flott billed dokumentasjon.

Anonym sa...

Så kule bilder!


Jenta fra Akerhus

RuneE sa...

Jeg må få gi deg en kompliment for spesielt det første bildet. Måten du har fanget snøen i lyset fra de to lampene er veldig bra!

Vi ser at det snør - selv vi son ikke har!

PS Nå har jeg riktignok en datter i Kristiansand som hadde et ord eller to å si om det siste emnet...

Klara sa...

Det er morsomt, for jeg bor bare 25 minutter fra Kristiansand, men selv der trodde de ikke hvor mye snø vi hadde før jeg kom med bildedokumentasjon... Noe jeg da gjorde!
Selv om det bare skiller ett par grader i tempratur, så skiller det flere høydemeter og ikke minst at nedbøren kommer som snø, og ikke regn/slaps. Heldigvis!!

ArneA sa...

Du har vel nokå gjøre før avreise til RH, og spenningen er vel slik at nakkehårene strutter.
Lykke til på onsdag