onsdag 2. januar 2008

Om en uke..

Om en uke på denne tiden har jeg vel innskrivnings samtale med en lege på rikshospitalet. Og så langt er det omtrent jeg klarer å tenke. Bortsett fra det er alt bare ett eneste rot og kaos, og jeg finnes ikke hyggelig å være sammen med. Jeg har det hvertfall ikke trivelig i mitt eget selskap, så da kan jeg ikke forvente at andre gjør det...

I går skrev jeg at jeg ville begynne det nye året med å løse problemer. Men er det nå egentlig så lurt å løse noen problemer nå? Hvordan kan jeg vite at de løsningene som lages oppi rotet med kaos er gode? Kaos lages svært sjeldent noe bra noe, det er hvertfall min erfaring.

Noen ganger kunne jeg ønske at noen bare kunne fortelle meg hva jeg burde gjøre, også gjorde jeg det. Uten å tenke noe på egenhånd.

Men jeg vurderer kraftig å lage meg en egen fotoblogg. Sånn for smått og stort som jeg fotograferer...

3 kommentarer:

elx sa...

Finn en løsning for Trico som du er komfortabel med, men utover det synes jeg at du bare skal "la ting skje"...

Magefølelsen her er fortsatt knallgod!!! :D

Klara sa...

Godt du har god magefølelse Elx. Tror jeg trenger alle de gode magefølelser som kan oppdrives. Min egen skal jeg hvertfall ikke kjenne på ;-)
La ting skje.. ja, tror jeg skal følge det rådet en stund jeg.
Se der, det jeg trengte :D

RuneE sa...

Å lage en fotoblogg på dine egne premisser høres ut som en god ide. Jeg har gjort det selv og har ikke angret et sekund. Du vil finne at de andre som driver med det også gjør det på den måten. Selv har jeg lært mye av den kontakten jeg har hatt med norske og utenlandske fotobloggere. Har aldri tatt så mange bilder som jeg har gjort de siste par årene.

Hopp i det!