fredag 25. januar 2008

Sint, lei meg, alt mulig kaos...

Jeg tørr nesten ikke tenke på hva svar jeg fikk i går. I dag har det vært litt i avisen Fædrelandsvennen, og på fvntv..

Klara har verste bakterie

Det er ikke gøy å være meg akkurat nå. Og heller ikke gøy å være min mann, eller andre tett innpå meg.
I dag har jeg vært å hatt en lang samtale med min lege, og en tur innom til psykologen. Man kan trenge å høre de riktige tingene nå.

Jeg står oppe, jeg ler, jeg smiler og jeg tøyser. Men inni meg er det en ulmende glo, en tung tristhet og ett spir av håp... Og livsvilje og livsgnist. Den har aldri vært så sterk som nå..

Neste uke skal jeg inn å ta bronkoskopi. De skal ned å hente opp prøve som skal sendes inn for nye analyse og typebestemming. Hvor lang tid det vil ta, det vet jeg ikke. Pøven tas på dette viset for å være sikker på at de får en god prøve. Sånn at jeg ikke trenger å vente lenger enn nødvendig.

Det er ikke lett, men jeg står på bena...

4 kommentarer:

RuneE sa...

Jeg har lagt ut en "kommentar til kommentaren" til det du skrev på min blog, men jeg skal prøve å lage en "bruksanvisning" for å få tak i bildet til SKF, eller Broer som binder for den del.

Trikset er å få kopiert grafikkfilen som ligger på den opprinnelige siden og så få lastet den opp til din egen blog på vanlig måte. Det er to hovedmåter, men detaljene kan variere fra nettleser til nettleser - selv bruker jeg Firefox.

Du kan enten kopiere bildet direkte til din egen PC permanent. Da må man høyreklikke med musen og få opp en meny der et av valgene er "lagre som" eller lignende. Videre klikker man på dette valget og følger oppskriften og bildet overføre til din PC. Så er det bare å legge det inn på Blogger på vanlig måte for bilder.

Dersom du kan få tak i selve internettadressen til bildet, så kan den også brukes i det feltet i Blogger der det kan gjøres. Denne adressen kan være noe verre å få fatt i, men klarer du det så er det hele enklere i bruk. Dersom bildet er klikkbart til "full versjon", så gjør dette og du får bildet i ensom majestet. Adressen står da i adressefeltet på toppen. Da er det bare å kopiere denne og legge den rett inn i Blogger. Firefox har et valg ved høyreklikking der en kan få dette direkte, men jeg kan ikke se at IE6 har det, og IE7 har jeg ikke på denne maskinen og knapt brukt.

Håper dette hjelper!

Jeg har nå lagt ut en E-postadresse (som grafikk, så den må skrives for hånd) til høyre på bloggen min. Du kan bruke den dersom det er noe du skulle lure på.

GundaM sa...

Huff,så tøft du må ha det og så ung du er. Jeg gråter her jeg sitter, men vær positiv lille venn!!!

Jeg tenker på deg og skal sende deg lys og energi når jeg er på!
Sikkert mange som er innom og leser, men hva skal man si...?

Stå på, dette går bra!

Klem og lys fra meg;)

ArneA sa...

Tøft å være deg.
Er det liv er det håp, og kanskje kan du få medisinerne på RH til å tenne på at dette vil være en så spektakulær utfordring for dem at de er villig til å gjøre et forsøk.
Det opplevde jeg da jeg som første mann fikk kombinert hjerte / nyre transplantasjon for ti år siden. jeg var for syk til å få hjerte og var død uten ny nyre.
Det ble sett på som utfordring, og da våkner den akademiske utfordring. Elleve år senere vet vi at de gjorde et riktig valg
Lykke til.

FO - 2 sa...

Sender deg mange varme tanker.

Forstår om du er både sint, frustret og lei deg!

Du må holde fast i håpet.

Det virker ikke som om "systemet" ser menneskene bak hele tiden nei.
Det er derfor bra at du står frem i intervjuer, blogger osv. Da får historien og skjebnen ett ansikt.

Stå på og lykke til med undersøkelsen.