tirsdag 17. juni 2008

Kryss noen fingre for meg.

Det ble oppstart av kur i dag. Den medisinen som jeg har blitt så plaget av med bivirkninger (som i tillegg ikke har hatt så god effekt) er nå byttet ut med en helt ny en. En antibiotika som de ikke har brukt på dette sykehuset tidligere. Det kan love godt for en god kur.

Jeg har ingen tro på at det kan bli mindre bivirkninger. Imunforsvaret mitt går i høygir når det tilføres antibiotika, egentlig litt uansett hva nå. Og det jobber i høy gir til uker etter kuren. Hvis kuren bare har en god og langvarig (?) effekt, så er det verdt det.

Denne gangen ble kuren startet opp 1 mnd før den egentlig skulle startes. Det er bedre å starte litt før tiden enn å risikere å få en skikkelig infeksjon, og det var den veien det bar nå. En skikkelig infeksjon nå kan bety flere uker med sykdom, flere behandlinger før jeg er ovenpå igjen. Det ønsker ingen av partene nå. Det er for risikabelt. Siden jeg ikke har hatt en skikkelig infeksjon siden august i 2007, så kan det tyde på at den agressive antibiotikabehandlingen har hatt en god effekt. Ingenting er så nedbrytende som å gå lenge med en infeksjon. Både for kropp og sinn...

Kryss fingrene for at dette blir bra, og at jeg kan få en like fin sommer som jeg har hatt vår.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg krysser mine 1o fingre og 1o tær og jespers klør, de som finnes på kattens fire poter.
For deg, og for meg, med håp om infeksjonsnedgang og en bra sommer!
Å

RuneE sa...

Anse fingre og tær for krysset!