torsdag 10. juli 2008

Takk for hjelpen.

Det siste året har jeg fått ymse hjelp av ei nett venninne.

At en person kan klare å gi så utrolig mye av seg selv, være i godt humør, prate så mye (mer enn meg), få folk til å føle seg vel i alle settinger, ha kunnskap på så mange områder, alltid komme med ett godt ord... Ja det gjør meg helt stum.

Tidligere i år så hjalp Elx meg med å oversette to(!) faglige medisinske artikkler. Tror ikke hun helt viste hva hun sa ja til da hun fikk de pr mail. De var avgjørende for mitt ve og vel her i dag. Jeg hadde ikke hatt sjangs til å stotre meg igjennom dem på egenhånd.

På forumet, via kommentarer her og via telefon har hun alltid ett godt råd å komme med, og hvertfall ett godt ord eller fler. At hun i tillegg tar fantastiske bilder av hestene sine Biloxi Blue og Samber Sioux, og deler dem med oss på bloggen sin, det er bare fantastisk. Virkelig en blogg som er verdt å følge med på.

Nå sist jeg trengte ett råd, så var det om noe så enkelt(?) som å kle seg til bryllup. Kortison over lengre tid, lite pynting det siste året pga sykdom mm gjorde at jeg fikk litt skrekken da jeg oppdaget at ingenting av pentøyet mitt satt pent lengre. Kortisonen gjør at man får en _litt_ rar fasong på kroppen. Så jeg som er vant til å kunne henge på meg hva som helst fikk plutselig ett lite problem.

Via telefon fikk jeg derfor tips om hva slags tøy som var in (jeg er ikke så moteorientert) hva som passet når kroppen ikke har fasong, samt tøy som man kan kle under tøy i tilfelle det er kaldt. (Jeg slapp ullstilongsen ;-)). I tillegg fikk jeg tips om å handle noe som kunne brukes ved annen anledning også, og det kan jeg hvertfall.

Jeg lovet å legge ut ett bildet. Kjolen er kjøpt på Tricot (selvfølgelig) og Christin var med som støttespiller og pådriver under shoppingen. Noe som absolutt trengtes siden jeg prøvet over 20(!) kjoler..


Det er mi søster som har satt opp håret.
Bryllupet ble utrolig trivelig. Bruden var selvfølgelig flott, og aldri har jeg sett en brudgom som var så utrolig rørt av situasjonen.

Tusen takk for hjelpen til både Elx, Christin og Karen

7 kommentarer:

Guro sa...

så FIN du var Klara!!
*jeg vil også i bryllup*

Forøvrig: er det ikke på tide å mimre om sitt eget bryllup? sånn at vi som ikke kjente deg på den tiden kan få med oss hvordan det var?? *ah, jeg er en "ikkenoeidetheletatt" kravstor bloggleser*

Guro

Karen sa...

Bare hyggelig Søs!

Klara sa...

Guro: Det blir lite mimring fra bryllupet vårt. Det er fordi mannen ikke ønsker å profileres på noe vis i bloggen. Dette respekterer jeg, og det gjør det utrolig vanskelig å lage en mimretråd fra våres helt spessielle dag.

Cam sa...

Jeg har som Guro lyst til å høre om din dag - for jeg har sett et bilde og du var NYDELIG! Jeg respekterer selvsagt at du ikke skriver noe da:)

Og vet du hva, du så utrolig fresh og vakker ut i den finstasen der!
Synd med sår og styr, men jeg håper du følte deg like bra som du så ut!!

Guro sa...

Klara; det har jeg full forståelse for at du respekterer :) Tenkte bare ikke "slik på det" når jeg skrev oppfordringen min (da tenkte jeg jo bare på hva jeg hadde lyst til å lese om :-p)

Guro

elx sa...

*snufs* Nei, nå ble jeg rørt og varm om hjertet av alle gode ord. Og veldig fornøyd med at du ble så fin. Likte fargen og mønsteret på kjolen kjempegodt...
Glad du fikk en flott dag - og håper det bare er en av mange anledninger hvor du trenger å pynte deg og har det GØY i tiden som kommer.

Anonym sa...

Pene kua vår!! Den kjolen hang liksom bare å venta på deg den, ensom, alene og i riktig størrelse og alt!

Ikke noe å takke for du! Det var bare hyggelig å være shopping-assistent. Anytime! ;)

Vil gjerne se mer pene-klara-i-finkjole-bilder om du har fler:)