onsdag 1. oktober 2008

Den gir ikke helt slipp..

Denne lungebetennelsen jeg hadde for 5-6 uker siden gir ikke helt slipp på lungene mine. Astmadryppet ga en god opptur, men som forventet var ikke det for evig. I slutten av sist uke kjente jeg at det begynte på en nedtur igjen. Jeg ble sliten, tungpusten og alt det der. Ikke noe infeskjons preg bortsett fra littegranne feber. Lungene startet å værke litt igjen. Det er akkurat som om de er litt stive.

En telefonsamtale med legen gjorde at vi bestemte å prøve med ett nytt astmadrypp. Det hadde jo effekt, og med den viten at antibiotika ikke har det, var det verdt ett forsøk igjen. Samt å kjøre på noen dager med en litt høy kortison dose i etterkant.Siden dagsenteret skal flyttes og ryddes på er jeg blitt lagt inn for behandlingen for 1-3 døgn. Like viktig som medisinene som skal IV, er det viktig med mat, innhalasjoner, drenering og ro. Bruke alle kreftene på å gjøre ting helt helt riktig. Det blir ikke tatt noe nytt røntgen av lungene nå. Det har vært så mange bilder i det siste, og lyden i lungene er ikke til å ta feil av. De er ikke i topp form. Blir det klinisk verre skal det tas bilde, ellers skal det tas ett nytt bilde når formen er bedre.

Var på sykehuset for å skulle skylde veneporten da dette ble bestemt. Skylling av veneport gikk ikke fullt så bra. Den er tett igjen. Anestesilegen har nå vært her 3 ganger. Og veneporten er fremdels tett. Konklusjonen er at den fortsetter å være tett. Noe er veldig veldig rart med den venstre siden min. Og nå må de sannsynligvis til å legge inn en ny. Ikke noe jeg er så veldig lysten på med tanke på at de punkterte lungen min sist og satte meg helt ut av spill i mange mange dager. Og oppå lungebetennelsen så gjorde det nok ikke ting noe bedre.

Nå bare ler jeg... En litt håpløs nyttesløs latter som på ett eller annet tidspunkt blir til gråt. Bare vent..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ikke noe å le av dette, som du enn klarer å le i øyeblikket. Nå må de få fix på deg snart. Og du ta det med ro. kjeldelig, men dette er eneste veien nå Klara. Jeg blir bekymra for deg! Varme tanker fra Å

Karen sa...

De kan bare prøve seg på å punktere lungen din igjen!

Tenker på deg søs!

Siri sa...

Tenker på deg..!!!! Vil du ha beslk i kveld= Jeg jobber kveld. Kan kanskje snike meg unna en halv time om det der stille! Send en sms i så fall.
God klem Siri