torsdag 23. oktober 2008

Trico trening/lek

I dag var jeg bare en tur i stallen for å være sammen med Trico. Mer trivelig selskap å være i skal man lete lenge etter. Han blir så enormt glad for å se meg (eller godbiten han vet kommer?). Det varmer godt. I dag ble han tatt litt på senga. Vansligvis pleier jeg å plystre når jeg går opp stallgangen, men i dag var tankene helt på vandring. Så når jeg snakket til han der han sto med hodet begravet i høyet så spratt det opp. *ler*.. Er det du? Også vimser han rundt i boksen frem til jeg får åpnet opp til han. Ørene på stilk, mulen på søken etter godbiten han vet jeg har ett eller annet sted, på en høflig måte selfølgelig..

Vi vandrer sammen inn i ridehuset. Leker oss litt med litt seriøs trening innmellom. Han har mye energi innabords, og viser tydelig at han helst ville løpt litt mer.. Han får rast av seg det meste og hopp og sprett. Skulle nesten tro han gjør det for å more meg. Jeg deler rundhåndet ut med eplebiter når han gjør noe jeg liker. Noe han da gjør mer og mer...

Fine mørke gutten min, med trompetnese og halen på vift. Tydelig glad for å være sammen med meg... Og jeg glad for å være sammen med han. Trico kan nok for andre virke en smule vill, men for meg er han bare trygg. Selv med hopp og sprett og full fart er han trygg. Trygg på, og for, meg.

4 kommentarer:

Anonym sa...

For en vakker kjærlighetserklæring !
Håper du får mange dager framover sammen med din kjære mørke gutt!
Å

Marie sa...

*tørke en tåre*

Vakkert skrevet Klara! Nå ble jeg glad:)

Karen sa...

Det er nok ikke godbitene han er ute etter når du kommer, det er omtanken, gleden du viser han gir deg, kosen og ditt trygge vesen han blir glad for å se.

Bibbis historia sa...

Hej Klara!

Vad synd vi inte kunde ses på Riksen, men det får ske en annan gång kanske tillsammans med din underbara häst. Sitter just nu i rummet och tittar ut över höstvädret och bara njuter. Mår otroligt bra.

Massor med kramar till dig från mig