søndag 19. oktober 2008

Det blir ikke bedre.

Jeg er fremdeles på sykehuset. Er så sliten at jeg nesten ikke finner overskudd til å skrive i bloggen. Har vært ute en tur både i går og i dag. Turen ut i går tok helt knekken på meg. Jeg kan ikke helt det der med å begrense meg. Det var så alt for fristende å bare sitte bittelitt på ryggen av Trico.. Noe som i sin tur endte i anfall i stallen og full fart tilbake til sykehuset hvor jeg utover kvelden hadde 4 anfall til. Null kontroll når jeg starter å hoste, og ting går helt feil vei.

I dag tok jeg det litt mer rolig. Bare var med. Hadde også en plan om å prøve å stoppe ett anfall uten medisiner, men etter 30 minutter med kraftig hoste, sprengt blodkar i nesen så ville ikke pleieren være med på mer... Ikke jeg heller for den saks skyld.. Når jeg sier medisiner så snakker vi om beroligende som demper hosten IV. Den kan ikke gis før jeg hoster ol, for slimet MÅ opp av lungene. Og vi snakker om 10-15 ml pr drenering 4-5 ganger til dagen.. Tett!!! Skånsom drenasje prøves hele veien, men det er ikke sjangs. Det går fint i starten, så tar det bare helt av.

Planen er jo egentlig å reise inn til Oslo i morgen. Skal jo til Rikshospitalet for å drøfte lungetransplantasjon på tirsdag. Vi skal nok få det til på ett vis, må bare finne en løsning.. Bedre enn dette blir jeg nok ikke, så det har ingen hensikt å vente på bedre dager nå.

Tøffe tak!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Klara, jeg er lei meg for at du skal ha det sånn. Skjønner godt at du ville ut av sykehuset og til Trico for å få et lite pusterom fra jævelskapen. Håper Riksen er villige til å gi deg en mulighet. Tenker på deg, min venn.


S

Annika sa...

Tenker masse på deg om dagen, Klara. Håper du klarer å reise inn til Oslo i dag.