fredag 10. september 2010

Godt hjemme.

Det er deilig å ha noen hjemme dager. Har ikke blitt for mye av de, og det er en underdrivelse å si at dagene som har vært hjemme tidligere har boblet av overskudd. Ikke det at det bobler over nå heller, men jeg klarer hvertfall å nyte øyeblikk innimellom. Sover en del, men det trengs kanskje. I dag var det slutt på kortisonen, så da kan det jo bli spennende (?) å se hva som skjer med formen da. Har ikke forventninger til å bli værende hjemme i mange mange dager. Men noen dager over helga hadde vært deilig.

Driver fremdeles å rir av en del bivirkninger fra de siste uker med antibiotika. Dosene er så høye, og kroppen er sliten. Når man i tillegg er redd for at neste infeksjon skal komme før disse bivirkningene har gitt seg, så er det vanskelig å finne mot. Heldigvis har jeg ekstremt god støtte i mine nærmeste. De stiller opp når jeg spør, og forstår så godt de kan klare.

Smertene i brystet sitter godt i. De blir verre når jeg gjør noe, og de er der når jeg ikke gjør noe. I tillegg så øker de jevnt og trutt fra jeg reiste fra sykehuset. Regner med at det er infeksjonen som går seg sakte med sikkert til. Vil helst gå godt.

Er litt til og fra nett alt ettersom hva jeg orker både mentalt og fysisk. :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Håper virkelig at du snart kan bli lungetransplantert ! Du trenger det så sårt .... Og du ... du klarer denne transplantasjonen. Du er en fighter !! :)

Anonym sa...

Håper virkelig at du snart kan bli lungetransplantert ! Du trenger det så sårt .... Og du ... du klarer denne transplantasjonen. Du er en fighter !! :)

Anonym sa...

Oj - 2 like kommentarer etter hverandre ! Ja, ja - en god ting kan ikke sies for ofte ! :)

Anonym sa...

Tenker på deg, Klara. Håper du kan få muligheten din snart. Og håper håper håper du orker å holde ut til det skjer! Du er en råsterk fighter selv når du føler deg som svakest. Mange klemmer.


S

Fuglis sa...

Tenker på deg, Klara. Krysser fingrene for at telefonen snart ringer.

Klara sa...

Takk dere. Så klart jeg klarer dette. Det er jo så mye fint at man ikke bare kan la det slippe helt på tampen.