onsdag 2. september 2009

Lille tøffing

Lille tøffingen min Turbo. Ikke la dere lure av bildene. Bena er ikke mye lengre enn 10 cm. Driver å øver meg på å ta bilder av han. Ikke lett når han er så liten og lang. Lekt litt med bakgrunn, lys og vinkler her.
















9 kommentarer:

Åshild sa...

Herlig vofs på nydelige bilder!

Annika sa...

Så flott han er. Og flotte bilder! Du er flink:-)

Anonym sa...

for en nydelig hund du har så skjønn den er da.det er godt med et kjæledyr i alle tilfeller men spesielt for deg som er syk.har du nettopp fått den skriv mere og si hvordan det går med den.og du selv da du holder motete oppe syns du er flink jeg og husk vi er mange som tenker på deg.og din pappa er blitt 60 ingen alder det gratulerer fra meg til han.stå på klara du er i våre hjerter.stoooor klem fra anne.

Anonym sa...

Han er en sjarmis :-)

Det lyser rampegutt av mørke klinkekuleøyne.

- mjau? fres?

;-)

S

Klara sa...

Takk for fine ord folkens. :)

Anne: Han er 15 mnd, og jeg har hatt han i over ett år. Han er en flott hund å ha. Jeg tror alle har godt av å ha kjæledyr enten de er syke eller friske. Man må bare finne det dyret som passer for seg. :)

Annelise Wara sa...

Så utrolig flott han er - skikkelig "sjarm-troll" :) Må innrømme jeg savner det å ha hund, men innser at tia ikke strekker til. Så da får jeg heller kose meg med andres hunder, og nyte bilder av flotte hunder :-)

Anonym sa...

hei igjen klara ja hunden din er orntlig søt en going som deg.jeg blir så meget klokere av og lese din blogg man tror man har de kjempebroblemene men det er jo ikke sånn.vel ting kan være tung om man ikke er så syk som deg men tross alt har jeg det bra.ikke de gode beina som jeg hadde kan ikke gå så mye jeg har lyst til men det er ikke vondt og ikke farlig.du er ei flott tøff og modig jente takk fordi du har denne bloggen da kan alle se at ens problemer er ikke så kjempestore som vi tror,det du har er vondt og dumt men du står på du er flott på alle måter.håper du kan få en noenlunde brukbar helg lille klara,vi heier på deg og håper du skal bli helt frisk.en stor klem både til deg og den skjønne hunden din.

Bibbis historia sa...

Hei Klara vännen. Vilket litet charmtroll och underbara bilder.
Kram.

Anonym sa...

Fantastisk liten sak! Geniale bilder :-) De er virkelig kjærlighet i en hårball de der!

VV Ellisiv