torsdag 6. desember 2007

Kuren går sin gang..

Nå er jeg kommet til dag fire i kuren. Og helt etter boka (min egen dagbok) så kommer smertene sterkere i dag.
Når jeg ble vekket klokka 8 for sette i gang behandlingen tenkte jeg at hvis jeg bare ligger helt stille så blir smertene borte. Og da er det klart at man prøver det i 3 timer før man spør om man ikke kan få noe smertelindrende. Tid skal jeg lære???

I kveld har jeg sagt til sykepleierene at hvis jeg våkner med smerter i morra, så hertfall gi meg noe før jeg får medisiner. Kanskje jeg da kan komme igang med dagen?? I 11 tia fant jeg ut at det gikk ikke ann å late som om det ikke var vondt lengre, og endelig klarte jeg å formidle at jeg trengte hjelp.
Ikke lett når det virker som om hjernen kortslutter når det blir for vondt.

Husker vel vagt at legen som gikk visitt spurte om det ikke var noe annet alternativ. Noe vi har kommet frem til at det egentlig ikke er hvis vi skal tenke litt langiktig. Og langsiktig skal jeg hvertfall tenke.

Kuren går sin gang, og nå er det bare 8 dager igjen...

4 kommentarer:

Anonym sa...

En klem til deg fra oss!

Anonym sa...

Skitt for noe gift vi må kjøre i oss med denne hersens sykdommen! Må bare si jeg føler med deg!

Åshild

Guro sa...

Jeg har ikke den fjerneste ide om hva du går igjennom, og egoistisk nok håper jeg at det forblir slik. Likevel tenker jeg en hel masse på hvordan du har det, og prøver å forstå, så langt jeg kan...men jeg kan ikke, jeg kan bare beundre deg for det evindelige galgenhumoren din, og for at du alltid har en lys tanke på lur :)

Håper dagbok, erfaringer og faktisk situasjon tilsier at det blir litt bedre fra i dag og utover.

elx sa...

Tenker masse på deg og håper du snart slår knockout på smertene og er over i neste, mer positive, fase av kuren!