tirsdag 9. september 2008

Oppstart i morgen tidlig.

Da blir det oppstart av astmadrypp i morgen tidlig. Vet ennå ikke helt hva det går ut på, eller hvordan det virker. Vet bare at jeg må være på sykehuser fra morgen til kveld for å få dette I.V. i løpet av hele dagen. Regner med at jeg får den informasjonen jeg trenger da.

Svigerfar spurte meg i dag hvordan jeg egentlig var i formen når jeg ringte å forklarte at jeg var dårlig (ville ha skyss til byen), hvordan det kjentes ut liksom. Ett veldig klokt spørsmål som ikke så mange tørr å spørre meg om. Ikke ett spørsmål som er så lett å svare på heller. "Nei, for du høres jo så kvikk ut" var kommentaren etterpå.

Ja, jeg høres kvikk ut. Jeg er ikke en person som setter meg ned å griner og er lei meg hele tiden. Klart jeg griner. I armkroken til min mann, eller sammen med god venninne, eller inne på sykehuset, eller helt alene med hesten. Noen ganger når jeg skriver noe her som er tøft. Eller i det hele tatt. Men stort sett så ler jeg, selv av alvorlige emner. Kanskje det er troa på at en latter forlenger livet?

Tilbake til spørsmålet.
Hvordan det kjennes ut. Tja...
Tenk deg sånn mykt gummigodteri (ala godt og blandet), så er det litt gammelt og har ligget i åpen pose. Da er det litt sånn hardt uttapå, men mykt inni. Så klemmer du ett sånt stykke sammen, først litt motstand, før det sprekker opp i alle mulige kanter og blir helt mykt. Tenk deg at den sprekkingen er smerte. Den smerten kjenner du hver gang du trekker pusten inn, så sprekker smerten og du kan trekke pusten helt inn. Sånn kjennes mine lunger ut i dag. For hvert eneste åndedrag!

Synes du det er rart jeg ikke klarer å gå sånn?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Godt du skal komme igang med en ny behandling, selv om det blir slitsomt noen dager. Her må vel prøves alt som prøves kan, for dette er jo helt for j.. Å

Anonym sa...

Lykke til i morgen.

Konsentrer deg om og bli bedre nå, og ta alt annet på sikt. Gi ting en sjangse og ikke gi opp!

Klem og varme tanker
Julie
(fra fh)

Marie sa...

:(

Vondt å lese!