søndag 2. mai 2010

Det er så godt å leve!!

Overskuddsdag!!!! JIPPI!!!

Formiddagen har jeg brukt ute i hagen sammen med familien. Godt plassert i en stol med utkikk på arbeidsmannen og de to pøblene som er overlykkelige over at vi alle er sammen igjen. Turbo får seg noen skikkelig kick og bare løper rundt som en villmann. Birro er litt mer godmodig anlangt, og henger bare på en runde innimellom. Dessuten er det ikke noe gøy å løpe etter "storebror" når man ikke klarer å holde følge. De er bare til å le av.

Hjemme i hagen sammen med familien tenker du? Ligger ikke du på sykehus?
Vel, i går var formen også veldig god. Så i løpet av dagen bestemte jeg meg for at nok var nok. Etter litt om og men, og en lege som måtte ringe min lege, fikk jeg klarsignal på å reise hjem. Bort med antibiotika og nedtrapping av alt annet er begynt. Legen min vet hvor viktig det er å ta vare på de dagene som kan være gode. Hvor formen er sånn at sykehus ikke er nødvendig. Jeg ligger der strengt tatt allerede masse nok fra før av. I år har jeg vel nesten allerede passert samme anntall liggedøgn som i fjor (det var over 100)..

Nå har jeg en selvpåtvunget innepause med en varm kopp kakao og oppdaterer meg på post, mail og annet som har hopet seg opp den siste uken. For grunnen til manglende innlegg har rett og slett vært at jeg har vært i elendig form og litt til.

Nå skal jeg smøre lunsj å ta med ut til arbeidsmannen min. :) Hagen blir bare veldig fin etterhvert. For en uteplass vi egentlig har!!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Klara!
Så inderlig godt å høre at du har gode dager, og at du kan være sammen med dine kjære. Ønska deg mange mange slike dager. Besøker deg her inne veldig ofte og ønsker så inderlig at du må få den telefonen snart. Kos deg, og husk vi er mange her ute som følger deg.

Klara sa...

Tusen takk for det. :)

Åshild sa...

Herlig å høre! Kos deg! Carpe diem!

Madikken sa...

De beste ønsker for dagen

Annelise Wara sa...

Veldig godt å høre. Håper du får flere slike dager :) Her i Trøndelag tilbringes dagen framfor peisen. Ute er plena hvit, og hagearbeid er utsatt på ubestemt tid :) En tur ut med gampene må jeg nok, selv om været ikke frister. På med vinterdress i dag :) Så er det ikke så ille når en først har kommet seg forbi dørstokkmila heller :)

Anonym sa...

Så godt å høyra at du har hatt ein flott dag! Du får samla på dei gode stundene og gøyma dei godt, det treng du!
Å's storesøster

Anonym sa...

Håper du får mange slike dager fremover :) Våren e herlig!

(Lisa