fredag 28. mai 2010

Min egen herre for ett par dager.

Eeeegentlig ligger jeg inne på sykehuset om dagen. Får kur og blir stadig tettere i lungene. Allikevel er formen såpass at jeg ikke har noe lyst til å være der, samtidig som jeg egentlig ikke har krefter til å være hjemme. Men jeg er jo ikke alene hjemme. Jeg har jo god hjelp av både den ene og andre. Derfor planla jeg sånn halveis i smug at to netter kunne klares hjemme i egen seng.
JIPPI!
Medisiner er pakket i greie porsjonsposer, så det er bare å åpne opp og sette i gang på egenhånd. Det går for den korte tiden. Blir jeg for svak i hendene, så får jeg vel låne noen andre hender. Blir jeg dårligere, så er sykehuset bare en kjøretur unna. Ikke no problem.

Det er jo Grand Prix helg (vet at det heter noe annet, men det er ikke noe gøy). Og da skal man jo selvfølgelig på Grad Prix fest!!! Fondu og godt selskap er et must. Allsang av sanger vi ikke kan er vi allerede godt trente på. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

hei kan ikke la være og kommentere innlegget ditt...jeg er full av beundring slik du klarer og være posetiv..tross mange mange plager..stå på og det gjør du jo i høyeste grad..og jeg er sikkert på det hjelper deg. ha en fin helg klem fra ukjent dame w