mandag 6. september 2010

Jeg vil hjem!

Helt klart bedre i formen nå. Dessverre fungerte ikke fysioterapien så godt i dag, så det ble nok ett lengre hosteannfall. Tviler på at det fører meg hjem i morgen. Men onsdag reiser jeg hjem åkke som. MÅ ha noen dager hjemme sammen med mine nære og kjære. Kanskje er neste infeksjon rett rundt hjørne, eller kanskje jeg får en liten pause. Matlysten kom tilbake i dag, så det er jo vldig positivt. Dessuten prøver jeg å legge planer som skaper akkurat passe med aktivitet og sosialisering de neste dagene. Har ikke blitt for mye av det i det siste. Føler det er ett lite lager av overskudd av energi som vandrer i min retning. Kan tenke det blir deilig hvis det slår til. Vet akkurat hva overskuddet skal brukes til. :)

Bloggingen blir litt sporadisk fremover. Prøver å legge igjen noen spor med jevne mellomrom, men så blir det noen nedturer som gjør at jeg kanskje ikke klarer å følge den opp. Heldigvis har jeg da venner som kan sende en positiv melding for å høre hvordan det går, eller bare stikke innom der jeg måtte være. Alltid hyggelig. :)

3 kommentarer:

Åshild sa...

Håper og krysser fingre for at du kommer hjem i morgen! Tenker masse på deg. Åshild

Anonym sa...

hei kjenner deg ikke men tenker på deg og hååååper at du snart skal LYKKES MED OG FÅ DET BEDRE....FÆLT OG HA DET SLIK klem fra ukjent dame w

Anonym sa...

Håpe du kom deg hjem i dag :)) - og at du får noen fine dager hjemme.

/L