onsdag 20. oktober 2010

Håp!

Jeg har håp. Dette er ikke slutt, og jeg står fremdeles på venteliste for nye lunger. Ja, det har vært mange tøffe uker i det siste. Har vel neppe skrevet en tiendel av alt som har skjedd her inne. Men håp, det har jeg. Jeg jobbet hardt for å komme på den ventelisten, og så lenge rikshospitalet sier ja, så sier jeg dobbelt ja.

Nå ser det ut til at jeg kan klare meg noen dager hjemme. Akkurat nå sitter jeg å hører på musikk. Jeg som er så glad i å høre på musikk glemmer det helt bort når jeg ligger på sykehuset. Det er i grunnen skikkelig dumt for musikk kan gi urolig masse mot. Her for en stund fikk jeg en tykk konvolutt med flere cder i, og selv om en av dem har stått på "ønskelisten" en stund, så har jeg ennå ikke fått hørt skikkelig på den. Men nå blir det andre saker. Tusen takk for platene. Jeg er ganske så sikker på at giveren er trofast blogg leser. Så får det så være at takken kommer litt sent.

Hvor lenge jeg blir hjemme avhenger av formen de neste dagene. Det beste hadde vært om jeg kunne klart meg en stund hjemme. Kanskje så lenge som to uker. Hadde vært greit etter å ha ligget kontinuerlig på sykehuset siden slutten av juli. Man blir nedbrutt i psyken av sånt og kroppen blir skikkelig skral.

I dag er en dag nærmere lungetransplantasjon for meg.

2 kommentarer:

Åshild sa...

Ja, idag er en dag nærmere lungetransplantasjonen din!

Det er godt å høre at du er hjemmom litt og at du har håpet. Det er det aller viktigste, å ha håpet! For lungene kommer. Og du holder ut. Det vet jeg! Jeg heier på deg hver dag! Åshild

Annelise Wara sa...

Godt å høre du har noen dager hjemme nå, og har HÅP :) Jeg HÅPER jeg også, på at dine nye lunger snart er en realitet, som du fortjener det !! Vi har høstferie her nå, og ute var det minus 8 grader i morrest, det ble mere som vi har tatt vinterferien på forskudd. Snø har vi også, så i dag kan det vel hende jeg kommer hjem til en fin snømann på trappa :) Kos deg hjemme så lenge du kan, jeg heier på deg jeg også :)
Annelise