lørdag 9. oktober 2010

Slitsomme feberdager mm.

Denne infeksjonen gir ikke helt slipp. Crp går opp og ned som den vil, og det kjennes ut som om kroppstempraturen gjør det samme. På onsdag var de nok en gang nede å fjernet slim fra lungene selv om formen min var skral. Etter broncoskopien har formen fortsatte å være skral, men med de vanlig plauraproblemene jeg får etter en broncoskopi. Plutselig er jeg tilbake med lengre innlegg som sier litt mer. :)

4 kommentarer:

Åshild sa...

Vit at jeg tenker på deg hver dag. Hold ut og pust, en time om gangen, du klarer det! Tøffeste dama på Sørlandet MÅ få nye lunger nå! Skulle ønske jeg kunne trylle akkurat det...

Anonym sa...

Signer Åshilds innlegg! Og ønske dæ en telefon..... NÅ!!

/Lisa

Nina Kristine sa...

Jeg er glad hver gang jeg leser en hilsen fra deg. Jeg bekymrer meg mer når du har det så tøft at du ikke skriver. Håper leger og andre gode hjelpere gir deg den omsorgen som er mulig, og at den viktige telefonen kommer snart. Virtuelle klemmer ruller på løpende bånd langs sørlandske.

Anonym sa...

Håper for deg, og med deg, Klara. Og blir urolig når jeg ikke ser noen ord fra deg på noen dager. Men skjønner så godt at det ikke er bare bare å orke å skrive, både av den ene og andre årsaken.

Solen skinner for deg idag!

Stor klem

S