torsdag 13. desember 2007

Nest siste dose for denne gang.

Nest siste dose medisin drypper sakte inn for denne gang. I morra er det slutt. Bare for å se hvordan denne kuren har hatt effekt nå kortsiktig skal jeg ta ny spirometri i morra. Jeg håper den er like bra som den jeg tok den dagen jeg startet kuren.. Liker ikke spirometri!

Etter alt som har vært med media så har nok kanskje kuren blitt litt tyngre enn normalt, men heldigvis har jeg de fantastiske sykepleierene på lunge sengepost i Kristiansand til å ta godt vare på meg. På alle måter! PAsser på at jeg både spiser, drikker og sover innimellom alle slagene. I tilegg kom de med ett nydelig kort fordi jeg viser hvem jeg er så tydelig og nå lar "alle" få ta en del i min hverdag.

I dag var jeg i studio og på direktesendt fvntv for å fortelle om hjvordan reaksjonen var etter det som ble sendt og trykket i avisen i går (onsdag 12 desember). Veldig bra å kunne fortelle litt om reaksjonene jeg har fått, og om emnet organdonasjon. Det var også ett innslag om hvordan foreldrene mine takler dette vanskelige emnet. Hvis du ønsker å se det kan du trykke deg inn HER og så se hele sendingen som heter se fvntv sendingen 13.12.07. Inni der ligger også intervjuet med mine foreldre.

Litt overraskende var det å se bilde av hele familien på forsiden av avisen i dag da. Det var nok ikke forventet. Men det er godt emnet organdonasjon tas opp i så stor skala som Fædrelandsvennen har gjort (og gjør) nå. Kjempebra! HER kan dere lese intervjuet med mine foreldre. Og HER kan dere lese om mulige livreddende organer tapt i røntgen krise på Kristiansand sykehus. Helt totalt meningsløst.

I morgen har jeg fått litt info opm at det kommer en artikkel om en som har fått nye lunger her fra området. Det gleder jeg meg til å lese.

Det skal bli utrolig deilig å komme hjem i morra, og bare sitte i armkroken til min herlige mann.

God natt alle sammen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dette har du gjort kjempebra, Klara! Hatten av for ditt mot og din åpenhet.
Sov godt, og lykke til med spiro'en :-)

Klem fra ledd-dyret ;-)

ArneA sa...

Noen ganger mangler jeg ord, og vet ikke hvilke bokstaver som passer best sammen. Skulle bare ønske du ble en av de heldige som kom videre i livet.
Forskjellig sykdom, men samme ønske om å oppleve alt det uoppdagede som livet gir mulighet for. Jeg var heldig for ti år siden, Truls og mange med han i årene deretter. Måtte det snart også bli din mulighet.

Karen sa...

Litt overraskende å kjøpe avisen i går ja. Han i kassa så rart på meg. *ler*

Du er tøff Klara, og jeg er utrolig stolt av deg.

Kos dere i helga.

Anonym sa...

Du har gjort en kjempe innsats for alle som ikke har krefter til selv å stå frem når de har det som tyngst. Du vet nok at du har vær med å endre holdnigen som noen har hatt til organdonasjon, og kanskje det igjen kan endre livet til noen som venter på et livreddende organ.
Det nytter!

Hvil deg sammen din kjære nå i helgen.