søndag 23. desember 2007

Snikende julestemning ;-)

I går flyttet vi hestene opp til gården til ei venninne. Var med å bygget ferdig en boks og gjorde klar til de kunne komme inn rimlig sent på kvelden.
Det er så koselig å stå i stallen å høre hestene tygge fornøyd på høyet sitt. Da kommer julestemnigen snikende hos meg. Sammen med gode venner kan det ikke bli bedre.

I dag kommer tantungen Ellen (2 år) opp, og vi skal ut i skogen å brenne bål og grille pølser. Hvordan får man da er "skral" person til skogs? Vi låner selvølgelig en firhjuling å kjører til naturen. Igjen godt vi har gode venner og familie som gjør sånne ting mulig. Ellen skal selvfølglig også være med i stallen en tur å gi gulrøtter til hesten.

På kvelden skal vi, som årlig tradisjon, ned til svigers å spise julegrøt med mandel. I år er hele svigerfamilien med stort og smått her nede, så da er det ekstra stas når vi sitter 11 stykker til bords, og alle er like trivlige. (+Ellen da).

Jula kan bare komme. Det blir en trivlig tid. Men noen bilder før julaften får dere ikke, for jeg vet nemlig hva som ligger under juletreet fra min kjære mann. Og derfor er mitt gamle fotoapperat pensjonert.... Gleder meg til å ta i bruk mitt nye leke tøy, for dette er virkelig leketøy altså;-)

God jul innlegget får komme i morra :-)

1 kommentar:

elx sa...

Glad du har både folk og dyr rundt deg som gjør julen mer meningsfyllt og ventetiden litt kortere...