tirsdag 3. mars 2009

Uvirkelig.

Det er akkurat som om ting er helt uvirkelig. En døs som henger over det hele. Som om alt bare er i ett tåke hav. Jeg kan hvile og hvile og hvile, men kroppen er like sliten. Lungene like såre. Hvert innpust er som om det først skal gjennom de små hullene på raspa. Før de brer seg ut i det som er alt for lite.

En tung dag i dag. Ikke annet å forvente kanskje. I går ble det planlagt at det blir ny runde på sykehuset om knappe 30 dager, ja hvis det går å la det skure å gå så lenge. Hvis ikke får vi prøve å gjøre noe før. Gjøre hva?

Kanya? Ikke 20 grader og sol, men 35 grader og sol... *glis* Trenger litt sol nå. Sol som brenner så hardt at det kjennes inn til sjela!

3 kommentarer:

Bibbis historia sa...

Hej Klara! Du är värd denna resa till Kenya och då ska du njuta av allt exotiska..
Ang Youtube, när du lyssnar på en låt där så ser du till höger en ruta som det står Subscribe (gul text) i den har du en rad som börjar med Embed..... ... markera texten bakom och kopiera... kopiera in den i din egen blogg... Lycka till..

Kram

Anonym sa...

Sniker meg bare innom med en Klem, jeg Klara *s*

Og forventer en salig oppdatering rundt Kenya-turen når den tid kommer! For oss som ikke har vært lengre enn til Sverige...*flirer*

*Lene Th.

Unknown sa...

Oi, oi...
for det første:takk for hyggelig hilsen på bloggen min.
for det andre: lille hjertebarnet vårt er nå 8 år, og selve hjertefeilen er rettet på. Men i kjølvannet av all problematikken utviklet hun EISENMENGER SYNDROM, en alvorlig lungesykdom, som mange ganger er blitt sammenlignet med din sykdom.
Problemet er høyt lungetrykk, og det må hun nok leve med. Men det har holdt seg stabilt, og dermed er hun ikke i noen "fare" slik det er nå. Men redselen vår for at det skal øke er så gruelig stor, at det ikke kan beskrives...og det vet vel du alt om...
Jeg vil gjerne linke deg, da det er så herlig å treffe litt andre bloggere her inne også.
Jenta vår er forresten også hestegal, så jeg må vise henne denne bloggen!