tirsdag 10. august 2010

Hjem i morgen.

Etter tre uker på sykehuset skal det sannelig bli godt å komme hjem til eget hus i morgen. Ingen blodprøver eller dårlige fysioterapaut timer kan holde meg på sykehuset flere dager nå. Innhalasjonene med Nebcina, som jeg startet med på torsdag i sist uke, har helt klart hatt effekt oppå alt det andre jeg har fått. Og sakte men sikkert kryper CRP nedover igjen.

De siste dagene har jeg vært ute hos mamma og pappa nesten hver dag. I går måtte jeg ha en hviledag hvor jeg stort sett bare sov. De timene jeg bruker ute av sykehuset er veldig godt for både kropp og sjel. Jeg kjenner hvordan formen er, og om jeg er klar for å reise hjem. Det er alltid mer slitsomt å være hjemme enn å være på sykehuset. På sykehuset er det alltid noen som ordner opp, mens hjemme er det litt mer man må gjøre selv. Men med den gode hjelpen jeg får fra hjemmetjenesten så skal nok det gå bra. Har jo en fantastisk mann også!!

Det blir deilig å ha dagene med hundene. Planlegge litt hvordan vi skal gjøre det i stua. Male litt på noen småting. Lage teen sånn som jeg liker den, og en og annen kopp kakao.

Jeg gleder meg til å komme hjem!!

1 kommentar:

Siri sa...

Så godt å lese at du kommer hjem!