lørdag 14. august 2010

Sommerdag og bryllupsdag.

Og den vil man vel ikke kaste bort på sykehus??
Så pusler rundt mellom sofa, kjøkken, seng og veranda. Mat tror jeg er håpløst, men har ikke gitt opp på veskeinntaket ennå. Vakthavende leges telefon nummer er notert (jeg ringte i går) og jeg kan se det ann fra dag til dag. Som vanlig.

Jeg innser at sist runde ikke er helt over ennå. Det brenner ganske godt neddi lungene nå. Og den følelsen var helt ulik noe annet jeg noen gang har hatt, så jeg kjenner meg ganske sikker på det. Men antibiotikaen virker dårlig, å jo flere dager det kan gå før jeg må starte igjen desto bedre er det. Så var det dette med å vite tid som er rett eller galt for oppstart. Det er det vansklige.

Besteste mannen og jeg har bryllupsdag i dag. Og været er like fint som den lørdagen vi giftet oss for seks år siden. Vi var kanskje mer nyforelsket den gangen, men jammen meg har vi ikke grodd mer glad i hverandre i løpet av disse årene. Egentlig er det bare en liten fille ting som står i veien for at ikke vi har fullkommen lykke oss i mellom. Dessverre så tar den filletingen så enormt mye plass i hverdagen nå.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulere så mye med bryllupsdagen :))

/L

Klara sa...

Takk Lisa(?). Det har vært en trivelig dag til tross. Mimring er også en fin ting å gjøre. :) Og da følger drømming og plalegging hakk i hel. :)

Anonym sa...

Gratulere med dagen alltid koselig og ha noe og feire
klem fra ukjent dame w

Anonym sa...

Ja og mimringen er viktig.. minner om opplevelser og spesielle øyeblikk - delte sådanne :) Det er slikt som er de virkelige verdifulle skattene i livet:) Og hvor herlig er det ikke å drømme og planlegge å skaffe flere slike minner.. Vi som ikke lever på grensen - slik du gjør - er altfor dårlige å se øyeblikkene, ta oss tid til å gjennoppleve de fine stundene, duftene, hendelsen - øyeblikket. Jeg ønsker at dere får mange nye øyeblikk, og at det dere planlegger, oppfylles :)
Nå må den telefonen snart ringe. Jeg har forstått at det er en risikofylt afære - siden du har endel komplikasjoner - men seriøst Klara.. Om det er noen som kan greie dette.. Så er det du!
Håper virkelig du får en fin helg og at lungene gir deg muligheten å hente deg inn igjen:)

/Lisa

May-Elin sa...

Gratulerer så mye med dagen - fra en snikleser som også har 6 års bryllupsdag i dag (ok, går da, når jeg ser på klokka)

Åshild sa...

GRATULERER med dagen Klara! Å dele livets gode og dårlige dager med besteste mannen er en stor berikelse du får ha i livet ditt! Glad for det! Åshild

Anonym sa...

Gratulerer med dagen til både deg og den besteste mannen! Veldig glad for at du har kjærlighetskilden i livet ditt, det gjør oss så mye sterkere, og gir så mye glede.

Håper dere feirer bryllupsdagen hele uka :-) med utallige Skål! i kakao!

Stor klem


S