tirsdag 24. august 2010

Hjemhjemhjem

Det var en helg med mye hosting. Så slitsomt at resten av tiden gikk til å hvile. Stoppet Nebcina innhallasjonen etter søndags morgen dose. Så brukte jeg resten av søndagen og mandagen på å komme meg.

I dag drar jeg hjem. Bare for å få noen dager hjemme før jeg skal til Oslo. Så blir det uansett ikke så lenge før jeg er tilbake på sykehuset allikevel. Det blir sånn fremover. Dessverre.

4 kommentarer:

Anna Marie sa...

Så bra at du får hjem å prøve sofaen før du tar turen til neste sjukehus :))) I ånden krysser jeg alt som kan krysses for at nettopp DU får den viktigeste telfonen av alle! Du gir så mye av deg selv meidt oppi alt det vanskelige og det imponerer meg! Veldig!!
Er selv mamma til ei på 14 med CF og kan derfor godt sette meg inn i den kampen du kjemper. Dette gjør også at jeg fylles med en blanding av forventning og frykt når du ikke publiserer noe på bloggen din på noen dager, selv om jeg ikke kjenner deg personlig. Stå på Klara....vi er mange som heier på deg!!!
Klem fra en helt ukjent, men veldig imponert Anna Marie

Åshild sa...

Håperhåperåper at dagene hjemme blir gode!

Klara sa...

Tusen takk for mange fine ord Anne Marie. Jeg prøver å tenke på leserene mine på bloggen når noe skjer. Men sånn som denne gangen ble jeg rett og slett for sliten til å klare å oppdatere. Uten at det var noe kritisk som var på gang. Hvis det skulle skje, så har jeg en løsning på det også.. Selv om man egentlig ikke har noe ansvar som blogger, så føler jeg allikevel at jeg har ett ansvar for mine lesere..

Åshild: Klart det blir noen gode dager hjemme!! Det må det jo bare. :)

Anonym sa...

Så deilig med noen dager hjemme:) Kose deg masse!!

/Lisa