lørdag 21. august 2010

Tatt en titt.

De siste dagene har det bare blitt tettere og tettere. Derfor valgte de å gå ned for å se om det var noe å fjerne. Det var ikke så mye som sist gang (men da var det til gjengjeld ekstreme mengder) og de trengte ikke bruke så mye saltvann å skylle med. Slimhinnen var veldig røde og såre, og betennelses aktige. Ikke så bra. Så da startet jeg opp med Prednisolon igjen i dag. Da kom matlysten tilbake!!!! JIPPI!!! (Men ikke så jippi med prednisolonen)..

Ellers har de siste par dagene gått med på ett fem års selskap her på rommet. Kjempegøy, og rommet er ennå fullt med ballonger. Og hyggelige venninner på besøk med mat og boller. Kjempekoselig.

Nå sitter jeg å ser film, samtidig som jeg får litt og litt mer vondt i lungene/plaura. I negativ betyding så kan det bli spennende å se hva resten av natta vil bringe. Apropo bringe, i morgen kommer sofaen jeg trøsteshoppet for ett par uker siden. Hele to uker før tiden. Gleder meg til å se den i stua. Der er det forresten ryddet skikkelig opp, og vasket. Både gulv og gardiner. Takk dere mor og svigermor. :) Så da ble stua klar til ny sofa selv om stakkars mannen har pådratt seg en kink i ryggen.

3 kommentarer:

miromurr sa...

Hurra for sofa og matlyst :-)

Anonym sa...

gratulere med sofaen...og nyvaske gardiner... det.er godt og få slike ting gjort..ha en fin helg
klem fra ukjent dame w

Anonym sa...

Ha en fin fin uke Klara. :)

/Lisa