torsdag 21. oktober 2010

Ting fungerer.

Ok, så har jeg ikke vært mange dagene hjemme. Men det kjennes ok ut. Jeg tror hvertfall helga hjemme går bra, og har akkurat nå også tro på at flere dager ut i neste uke skal fungere. Det er en utrolig god følelse! All den tiden på sykehuset gjør noe med deg som person. Det er rutinesmessig, ensomt og som regel en grunn til at man er der. Infeksjon som ikke er under kontroll er ikke særlig morsom å ha. Spessielt ikke når så mye avhenger av at man er "ovenpå" når de ringer fra Rikshospitalet.

En stund nå så har ikke fokuset ligget på å ha gode dager med innhold. Men rett og slett holde seg i live. Det har ikke vært overskudd til annet enn medisiner og drenasje. Selv tv-titting har vært for slitsomt. Da er det deilig å komme hjem å kjenne at dagen får innhold med familie og hunder. Tv-titting og data tid. God mat og god seng. Min egen seng! Jeg kjenner at det skal ikke så mye til for å gi meg gode dager med innhold. For nå er jeg bare så utrolig takknemmelig for å få være hjemme. Ha ett helt hus å traske rundt i selv om det er mest sofaen som blir brukt.

Jeg er skikkelig kino gjenger. Elsker å se film på kino. Kinosaler er dessverre ofte kalde og trekkfulle. Så sist kinotur blir den siste for nå. Derfor har jeg i dag brukt nesten to timer på å velge ut noe som bedre kan ta kino følelsen inn i stua. Så det ti år gammle tv-et er i dag blitt erstattet. Samtidig som jeg gikk til invistering av play station 3. Med sånn Blu ray spiller ;), for det har jeg fått med meg at skal bli bra. Ble det dyrere enn jeg hadde tenkt? Ja! Er jeg fornøyd? Ja! Selv om handleturen gjorde at oppkobling av ps3 får vente til i morgen. Tven er en Philips 46" 7000 series med led skjerm og jeg tror vi har alt vi noen sinne trenger der akkurat nå hvertfall. Har stor tro på at den vil føre kinofølelsen litt inn i stua. Kanskje det vil gjøre at jeg kan klare å holde meg ekstra mange dager hjemme?

Nå er det natta. Og nok en dag nærmere min tur til å reise luftveien til Oslo for en viktig gjennomføring før livet igjen kan opptas fra sitt holdested. :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med ny tv og PS3. Håper du får brukt den flittid. Hvis du er intrisert så har jeg alle HP filmene i bluray :D Hvis du har lyst til og låne de en gang.. Og jeg har en del andre brae filmer også. :)
-Lisabeth-

Anonym sa...

Så godt å være hjemme, jeg er glad for at det ser ut som du får noen dager der nå før det er tilbake på sykehuset.

Gratulerer med ny TV m/tilbehør!
Jeg håper egentlig du ikke får tid til å se så mye på den nå, men ETTER transplantasjonen. For nå må vel den telefonen snart komme?

Klem fra Christine F

Åshild sa...

Så flott med nytt filmutstyr! Film kan dra en inn i en annen verden for etpar timer, og det er god terapi når ens eget liv er nesten uutholdelig tøfft. Utstyret høres flott ut, 46`duger!

Jeg unner det gode dager hjemme, Klara!

Og husk: i dag er det en dag mindre igjen til telefonen ringer til deg. I dag er du en dag nærmere transplantasjonen som skal redde deg ut av den situasjonen du er i nå! En dag mindre..

Og jeg, jeg heier på deg hver eneste dag! Åshild

Anonym sa...

Døh!
TV´n min er ikke 10 år gammel!!!! Den kjøpte jeg ETTER jeg fikk Ellen, og sist jeg sjekka så var ikke hun 10 år!

Anonym sa...

Grattis med nye "leker" :-))) Godt å ha når man ikke kan løpe rundt å leke i snøen eller i i høstløvet eller whatever - kos deg masse. Og på "kino" er det ekstra hyggelig å kravle inn i armkroken til en man er glad i :-)

Og et greit sted å vente på den magiske Telefonen :-)

Stor klem!

S