torsdag 3. desember 2009

Hils på Overlege Gallefoss

Han har lenge vært ute i overlege permisjon. Sikkert for å bli ennå flinkere til det han er. Og det er slett ikke lite. Så vidt jeg vet er han avdelingsoverlege og leder for medisinsk her på SRK. Lungespessialist og jobber først og fremst med KOLS pasienter. I tillegg mener han at humor har en viktig plass i behandling. Og jeg kunne ikke være mer enig! Så etter noen kjipe dager fikk jeg i går vite at han skulle gå sin første visitt i dag etter han kom tilbake. Det måtte jo gjøres minneverdig. I tillegg er Dr. Gallefoss veldig opptatt av smittereglene. (noe som er bra, men som til tider er _litt_ overdrevet og slitsomt å være en del av. Ikke alltid like lett hvis man trenger noe med en gang, men så må man vente på påkledning og retningslinjer..

Derfor møtte han denne lappen når han kom inn i smittekorridoren:

Til Kim Ronny Hansen
Problemløsning.
Jeg trenger hjelp!
Virker det?
Er svaret ja, hold deg langt unna!
->problemet løst.
Virker det ikke?
-> ta på blå plastbeskyttere over skoene
Virker fremdeles ikke?
->Ta på smittefrakk?
Virker ennå ikke?
->ta på smittelue.
Virker det virkelig ikke ennå?
->Ta på munnbind med dråpesmitte.
Ingen effekt ennå?
-> Ta på sterile hansker.
Fremdeles ett problem?
-> Gå inn å få pasienten til å le
-> problemet løst!Det var nok flere som fikk seg en god latter i dag. Spessielt da det viste seg at Frode hadde med seg to russiske leger som var på befaring eller noe i den duren sammen med en ennå overordnede sjef. Tror de fikk seg en god latter, og fine bilder til å ta med seg hjem gitt... Ene sykepleierene var mest forundret over at jeg i det ene øyeblikket kunne le meg halvt i hjel av stuntet mitt, men det neste satt vi å hadde en virkelig seriøs og alvorlig samtale om lungetransplantasjon og det som kommer fremover. Hun begynte faktisk å lure på om de alle så like lure ut som Frode når de var så flott dresset opp som påskekyllinger.
*ler godt ennå*

4 kommentarer:

Åshild sa...

Kostelig!!!

Herved er Ullevål tipset...

Anonym sa...

Fantastisk, Klara :-D Pent sminket med stor rød smilemunn er han og, og fint blomstrete forkle/kjole/skjørt. Alt som muntrer opp de utrolig stygge, gule, ekle smittefrakkene er knallbra. Tror nok du har gitt russerne et minne for livet. Tror ikke lekne autoriteter er dagligkost der i gården.

Selv om du nok trenger all den muntrasjon du kan få og er villig til å jobbe litt for å få det, er du ganske rå som raust gir alle andre noe å more seg over i samme slengen. Hatten av, min venn :-)

God bedring!

S

CJ sa...

Helt sinnsykt :)
Utrolig utrolig vittig!!

Klara sa...

CJ: Du skulle vært med å laget til. Det hadde vært akkurat som i gamle dager å SBG