onsdag 2. desember 2009

Sover ikke. Bare tenker.

Bortkastet energi.

Også leser jeg "Mor Afrika" av Tomm Kristiansen. Spennende bok som gir perspektiv. Det trengs perspektiv. Hvertfall akkurat nå. Ellers er DVD spilleren kommet på plass, så nå er det bare å sette i gang med å se serier igjen.

Merker at sykehuset begynner å komme til liv nå i 7 tiden på morraen. Det er aktivitet på utsiden av vinduet. Ett par barn (sansynligvis på barneposten) har det ikke noe greit. Og det kommer misstenklige lyder fra ett annet bygg oppi her. Ute i korridorene hører jeg at sykepleierene er i full gang med medisin runden. Jeg er heldig, for jeg har ikke medisin runde før klokka 08.00.. For da kan jeg hvertfall sove litt lenge på morraen. Men hva nytter vel egentlig det når jeg er våken?

En god ting: Jeg er sulten og har lyst på mat. Håper det varer. Mest av alt har jeg lyst til at mamma skal komme å lage maten, ingenting er som mammas mat. Sånn evigstående kokk i hjørnet her. I tillegg til god mat får jeg da hyggelig selskap. Kunne avlastet henne litt med ett par andre sånn at hun bare kunne vært selskap. Noen mostre fra Danmark eller en biff ekspert fra Ås. Eller min helt egen private kokk Bjørn med sin svarte pasta i chilie saus med Scampi.. Katrine bruker jeg til så mye annet, så hun skal slippe å være kokk i hjørnet.. Eller, forresten, er det forhandlingsmuligheter her Katrine? Om jeg ble mindre sulten nå? Nei. Men jeg skal ta til takke med to ristet skiver med makrell i tomat. Etter to timer med fysioterapi klokka halv ni.

Jeg er nyskjerrig på hva dagen vil bringe. Det er en god følelse.

3 kommentarer:

Guro sa...

Jeg håper du får både makrellskiver, litt soving og en opptur av noe slag i løpet av dagen :-)


~Guro

Silje sa...

Hei! Jeg kom nettopp over bloggen din, og du virker som ei kjempesterk jente! Sykdommen din høres forferdelig ut, men det er kjempebra at du kan stå på videre, og leve så godt som mulig likevel! Jeg er også heste-jente delux, og jeg vet hvor støttende en hest kan være i vanskelige stunder, så unner deg alt godt! stå på videre! :-)

Thea&Preben sa...

leste en kommentar på bloggen til Regine, og måtte bare inn å lese.. og her ble jeg sittende gitt...
Høres ut som du har noen tøffe dager, men du vet.. Vi hestejenter er nok litt tøffere enn vanlige folk;)
Håper formen er stigende, og at du får en fin adventstid!