mandag 1. mars 2010

Blir passet godt på.

Heldige meg som har fantastiske sykepleiere og leger rundt meg. De gjør virkelig en knall god jobb. Undersøker alle alternativer, hører på mine egne ønsker, og tar beslutninger om det ene og andre.

Etter ei lita uke på antibiotika så tettet det seg fremdeles til i lungene. Det er tydelig at de ikke har noe særlig effekt lengre. Og i løpet av de to siste døgnene har formen min endret seg betrakelig. Til det dårligere dessverre. Sover nesten hele tiden. Orker ingenting. Hoster som en gammel mann og har en del smerter. I tillegg har jeg nesten mistet stemmen. Krise for ei som er veldig glad i å snakke i telefon.

Nå er det bestemt at de igjen skal legge meg i narkose og gå ned å fjerne slim. Det er noe som virkelig ikke er ønskelig å gjøre, men tydligvis absolutt nødvendig nå. Det er risikofyllt for meg å gjøre det, men jeg stoler på at legene gjør det som er riktig. Vet de har forhørt seg med de flinkeste i Norge på både det ene og andre. Grunnen til at de vil legge meg i narkose er for å klare å renske så godt opp som mulig. Ha den tiden de trenger uten å tenke på ubehag for pasienten. I tillegg er jeg så hostet og irritert i luftveiene at det ikke er mulig uten narkose. Dessverre.

Det kommer noen dager som ikke blir så greie fremover. Det blir tøft, men ikke umulig. Umulig ligger ikke helt til meg.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ikke umulig er en bra ting det:) Så flott at de "hoster" opp de flinkeste på området for å forsøke gi deg en lettere hverdag.. om ikke annet for en stund. TID er det du behøver nå.. tid for at telefonen skal ringe.

Tenker på deg og sender deg en stor klem

/Lisa

Vardvinni, Spinnvinna og Iselin sa...

Det klarer du! Håper det hjelper godt for deg så det blir enklere å vente på de nye lungene :)

Anonym sa...

Ønsker for deg at effekten av "slimvasken" varer lenge nok til at det gir deg et boost. Og den tiden du trenger.


Klem, S

Anonym sa...

Tenker på deg og ønsker lykke til. Syns fortsatt at du er helt fantastisk.

Britt-Nina