tirsdag 23. mars 2010

Harde dager inn mot bursdagen.

Det har vært noen harde dager over helga. Og det ser dessverre ikke ut til å roe seg noe veldig. Blir spennende å se om jeg er hjemme til påske, eller hvordan det blir.

I dag ble det snakk om å legge meg opp på intensiven. Det har jeg ikke lyst til. Jeg vil være her hvor de kjenner meg, og hvor jeg føler meg trygg. Jeg ble her nede, men annfallet i kveld gjorde kanskje at de revurdererr det igjen.. Ikke moro å høre at: når ho er som dette burde vi bare trille ho opp på intensiven.

Slitenheten er enorm. Skal ingenting til for å slite meg ut. Nå har jeg tre flotte tegninger på veggene fra Puddingen, og det synes jeg er kjempestas.

I hele kveld har jeg vært avtal (behandlet noen dårlig) mot sykepleierene her. Jeg kan jo ikke rømme!!!! Jeg MÅ forholde meg til de om det så bare er for å lage en kopp te. Det er ikke mye moro altså. Så når jeg fikk litt av ditt og datt i fanget i løpet av dagen, ja da toppet det seg bare. Og da går det dessverre ut over dem jeg liker best, eller er lettest tilgjenngelig...

Nå er klokka blitt kvart over 1 natt til 23 mars. Jeg har bursdag. Fyller hele 29 år. Ett år til 30. Jeg gleder meg til 30 jeg. Det er liksom ett av målene mine i livet det.. Jeg har nok ikke vært så snill det siste året. På grunn av sykdom har jeg vært veldig veldig egoistisk og selvsentrert. Det synes jeg er vondt, for det er ikke meg. Men jeg kommer tilbake en eller annen gang i 2010.

11 kommentarer:

Asbjørn Tvedt sa...

Kjære Klara

GRATULERER MED DAGEN!
Håper bursdagen din kan være litt "snill" mot deg ;-)
Leser bloggen din hver eneste dag, du er tapper! Men du har jo ikke no valg...
Jeg tror/håper at du får bedre dager,at en transplantasjon gir deg en mulighet til et bedre (friskere)liv.
Vi er mange som føller bloggen din.
GO`BURSDAG ;-)

Anonym sa...

Gratulerer med dagen Klara! Sender deg mange varme tanker! Hilsen ei som heier på deg.

Anonym sa...

Ønsker deg alt godt for dagen :)
Du er tøff!!!
-k-

Anonym sa...

Gratulerer med dagen Klara.

At du gleder deg til din 30 årsdag, kan jeg godt forstå. For meg var det, og vil trolig alltid være, den mest spesielle bursdagen i mitt liv (selv om dette var før jeg fikk nye lunger). Bakgrunnen for det var at da jeg var liten fikk vi beskjed om at jeg nok aldri ville bli 15 år gammel. Når jeg da fylte 30 år var jeg mer enn dobbelt så gammel som jeg skulle blitt.
Det er ikke så mange som kan skilte med det.

Måtte du få en så god dag som mulig. Slik at du kan kjempe deg videre mot tredve og mer.

Fuglis sa...

Gratulerer så mye med dagen. Måtte tiden fremover bli bedre slik at du får oppleve 30-årsdagen, og 40-årsdagen, 50 årsdagen...osv

Tenker på deg, tenker på deg mye!
Stor klem fra meg

Åshild sa...

GRATULERER MED DAGEN TIL DEN TØFFESTE DAMA PÅ SØRLANDET!!!!

Dette var ikke ønska omgivelser å ha bursdag i, det er jo rett og slett veldig trist, men dagene kommer enten man vil eller ikke. Håper inderlig at din dag blir god og at alle er snille mot deg. Det fortjener du!

HURRA FOR DEG!

Anonym sa...

Gratulere med dagen, Klara :)

Du har lov å være sliten og lei.. så får de rundt deg ta det som kommer.

Ønsker deg en fin dag.

/LISA

Anonym sa...

Gratulerer med dagen, Klara! Håper dagen er god uansett alt som ikke er bra. Jeg ønsker deg alt godt for det kommende året og håper den telefonen kommer fort. Hilsen Å's storesøster, som ikke kjenner deg men likevel følger med deg.

Klara sa...

Tusen takk dere. :) Det har vært en god dag til nå, og bedre skal den bli tror jeg. :)

Anonym sa...

Gratulerer med dagen!
Ønsker veldig at ting går din vei nå.

Britt-Nina

Anonym sa...

Gratulerer med dagen Klara! Jeg følger bloggen din hver dag og tenker på deg mye, veldig mye. Selv om jeg ikke kjenner deg. Du gir meg innblikk i en verden jeg knapt trodde fantes ... og du er tøff! Det er nok sant slik som Åshild skriver: du er den tøffeste dama på Sørlandet.
Hilsen ei dama som leser bloggen din hver eneste dag