torsdag 18. mars 2010

Farlig dårlig?

Har i dag stått på antibiotika i en uke. Prøvene på mandag viste at alt var fint, og jeg infeksjonsfri. Derfor skulle jeg skrives ut torsdag eller fredag. Så skjer det som ikke skal skje. I går kveld snudde det bare helt rundt. Først var feberen på 38 grader. Paracet ble inntatt (står på det fasst 4 ganger i døgnet). En time senere målte tempraturen 39 grader. Ikke bra. Samtidig med hadde jeg veldig store problemer med å holde meg våken. Sånn var det egentlig hele dagen. Men nå ble det nesten ennå verre. Mamma ble kalt inn, og jeg begynte å få plaurasmerter. Mamma ble etterhver byttet ut med Mannen, og litt etter det økte bare plaurasmertene til. TIl tross for forsøk til å roe dem med "milde" smertelindrende greier, mått vi etterhver bite i det sure eplet å gi meg sterkere saker hvis det skulle bli noe søvn. 01.00 fikk jeg endelig noe som virket. Da brukte jeg en halvtime til å snakke med Mannen, før han gikk hjem og jeg fikk hjelp til å legge meg.I dag våknet jeg med mer vondt. Stikkende, sviende, brennende smerte rundt begge lungene. Høyre virket ikke i det hele tatt. Fikk noe smertelindring og dagen kunne begynne med mere vondt. Klarte ikke å stå på bena på egenhånd. Rommet går rundt når jeg reiser meg opp. En tidlig visitt av legen ført til røntgen og planlegging av smertelindring. Vi vet det vil bli mye smerter de neste dagene. Dessverre. Rett før røntgen fikk jeg en skikkelig hostekule. DET gjorde vondt det. Da ble jeg helt dårlig og måtte ha ennå mer smertelindring. Men det gikk greit og jeg kunne trilles henn på røntgen.

Nå sitter jeg å venter på fysioterapauten. Spørs hvor mye arbeid vi får gjort, men jeg skal gjøre mitt beste. :)

Det er skummelt med denne infeksjonen. Den kom til tross for at jeg står på de to antibiotikaene som virker. CRP har gått veldig mye opp på kort tid. Håper den går like fort nedover...

5 kommentarer:

Anonym sa...

hei vennen..jeg tenker mye på deg og det vet jeg mange andre gjør også.. håper virkelig du gir disse infeksjonene et stort spark et hviss sted.for det trenger dem.. kan hjelpe deg herfra jeg.. mange klemmer fra ei som tenker på deg jeanett t.

Flemming sa...

Vi får håpe. Jeg synes det er så kjipt at du har vondt. Skulle ønske jeg kunne ta det vekk. Men det er nok ikke mulig...
Jeg håper du kan bli bedre så vi kan dra på hytta i påska!

Veldig glad i deg

Annika sa...

Tenker masse på deg Klara, det gjer vi både to- og firbeinte her! Ønsker deg alt godt. Ord blir fattige, eg blir tom for ord egentlig.

Klem frå Sunnmøre!

Nina sa...

Sender deg så mange styrkende tanker jeg bare kan, kjære Klara!
Jeg har nå satt meg som målsetning å snakke med minst 5 personer hver dag om organdonasjon og håper det på sikt kan hjelpe noen!
*stor klem*

Anonym sa...

Håpe du har fått kontroll på smertene og at formen blir bedre. Forstår at det er vanskeligere og vanskeligere men krysser fingrene at dette også skal gå i din favør. Men mest av alt ønske æ dæ en telefon!!
Ønske dæ en fin kveld:)

/Lisa