fredag 24. april 2009

Det meste er pakket.

Phu. Da er det meste pakket. Og da alt kom frem ender vi med å ha med 4 kollier på flyet.. 3 kollier fylt til randen med ting til guttene på barnehjemmet, samt en stor koffert med våre egne klær og sånn. Det har kommet inn rett over 5000 til guttene på barnehjemmet og jeg gleder meg til å se hva vi kan utrette med dem. Moro moro!
Heldigvis har jeg ei god venninne som kan roe meg ned og fortelle at dette gjør jeg jo uansett, så da kan jeg likså godt nyte det mens jeg gjør det. Helt riktig. Tusen takk!!

Nå kommer mannen med hamburger før han henter hestehenger og vi putter alt i bilen. Det blir bra. Så blir det en lang natt før vi er fremme på Gardemoen i morgen tidlig. Så en laaaang flyturfør vi annkommer Nairobi i morgen kveld rundt 21.00.

Jeg gleder meg. Hvis det blir mulig kommer det noen ord her på bloggen. Blir det ikke mulig, nei da koser jeg meg garantert max! Vi ses!

2 kommentarer:

Vardvinni, Spinnvinna og Iselin sa...

God tur! :D

Annika sa...

Eg trudde eg skulle rekke å sette over pengar, men det kan hende eg blei for sein, for eg overførte nokre kroner i går kveld...

Håper dokke får eit fint opphold iallfall!!