torsdag 2. april 2009

Er det mulig???

Endelig har jeg en god periode. Også går jeg hen å legger meg mellom en hest og vogna den trekker og får brist eller brudd i 2 ribben i det vogna kjører over meg... Nei, det er absolutt ikke min hest vi snakker om.
Jaja, det å drive med hest er en risiko. Men det er nå typis at det skal skje meg da. Og kunne det nå ikke vært noe annet sted jeg fikk brist?? Feks i leggen der det andre hjulet trillet over..

Jeg føler meg overkjørt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Øv, Øv, ØV, hvor uheldigt.
Håber ikke det går ud over Kenya turen.
Astrid

Anonym sa...

Jeg säger som deg; er det muligt??? Stackare, hoppas du kan åka till Kenya frisk och hel..
bibbi

Annelise Wara sa...

Men i alle dager da, måte på uflaks :) huff og huff. Gubben her brakk et par ribbein for noen år siden, og ble forkjølt samtidig, det var vist ikke noen god kombinasjon. Stor trøsteklem fra Stjørdal - god bedring :)

Åshild sa...

Nei og nei!
JEg gir meg ende over.
Dette blir festlig; med hosteing og lang flytur og det hele. Godt du har vært ute en vinternatt før!

God bedring fra Åshild (som vet at ribbbein er VONDT)

Klara sa...

Nå er det ennå 3 uker til vi reiser til Kenya da, så det må da gå bra? Har fryktelig vondt, og det er ikke blitt noe bedre i dag. Og etter hva legen kunne fortelle så ville det ikke bli bedre de neste 14 dagene. Heldigvis har vist manuellterapauten min råd for å støtte opp området med en eller annen tape som også skal lindre smerter.. Det trengs. Den der plauraen min begynner jo å danse salsa med en gang noe sier at ting ikke er helt ok. hehe