torsdag 23. april 2009

Kunne vært i bedre form.

Da har jeg fullført to døgn med astmadrypp. Formen skulle helst vært bedre, men det er den ikke. Så da må man reise med den formen man har. Så nå er det bare pakkingen som gjenstår. Det meste som skal være med til barnehjemmet er pakket. Det er enkelt. Mye verre med det som jeg å ha med. Medisiner er også enkelt. Tøy derimot, det er vanskelig det. Er livredd for å fryse, og med tempraturene som er her pakker jeg sikkert med mye mer enn nødvendig. Sa jeg at jeg var redd for å fryse?? Trenger man ull i Kenya? Ikke lett dette her nei.. Men det ordner seg nok. Vi har nok av plass tror jeg.. Bare jeg får begynt på dette her...

I dag tror jeg at jeg må svikte melkekuttet mitt. En siste varm kopp kakao om kvelden før vi reiser. Håper det blir en fin rolig dag med masse sommerfugler i magen i morgen.

Jeg gleder meg utrolig mye, og kan nesten ikke tro at etter denne vinteren så skal jeg faktisk klare å reise til Kenya. Helt utrolig!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

jeg ville absolutt hatt med meg klær til ulike temperaturer. det kan svinge veldig på denne tida. god tur!

Åshild sa...

Ull, Klara, ull må med. Trøye med og uten arm. Tar liten plass, men har utrolig mye å si viss det blir kaldt. Ull og en fleese. For sikkerhets skyld.

Men nå vet jeg at du er så godt utstyrt som mulig, så nå skal jeg prøve å ikke engste meg mer...

Ønsker det en fantastiskfabelaktigvidunderligsupergod tur!

Åshild