fredag 26. mars 2010

Poff der var smerten borte.

Helt fullt så enkelt er det ikke. Men på noen måter er det.

Disse plaurasmertene som jeg har hatt den siste uken bestemte seg for at i natt skulle de finne noen andre lunger å plage. Så fra å bare sove 3-4 timer hver natt de siste 10 dagene (hvor det er lille trille pille som har gitt meg søvn), sov jeg i natt nesten 12 timer. Og når jeg våknet var jeg så godt som smertefri!! Klokka var blitt kvart på tolv. Det var satt medisiner, fysioterapauten hadde vært innom 2 ganger, legen 1 gang. Og sykepleieren hadde flere ganger vært inne å sjekket at alt var ok (sjekket metning, telt respirasjon) og deretter forhørt seg med legen hvorvidt jeg skulle vekkes eller få sove. Alle var enige om at jeg trengte søvnen.

Det er ufattelig deilig å våkne sånn nogenlunde uthvilt når man har hatt uker der det ikke har vært mulig. Og når man har hatt så mye smerter som jeg har hatt er det utrolig deilig når de slipper taket. Denne gangen tok det litt lengre tid enn det har tatt tidligere, men det kan jeg ikke gjøre så mye med. Helt smertefri er jeg ikke. Og ennå står jeg på relativt god dose smertelindring selv om vi har redusert en del i dag. Dessuten er antibiotikaen tatt bort i dag, og med den forsvinner også en del medisiner som jeg får pga bivirkninger fra de.

Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenet hjemme. Har såpass kontroll over hosten at de turde å slippe meg ut for flere timer hjemme. Men siden jeg ikke hadde kontroll over hosten når jeg hadde fysioterapi tørr de ikke la meg slippe helt fri. Så skal til sykehuset i kveld for å drenere meg, samt sove over til i morgen sånn at morgenhosten tas der inne. Så får jeg også en omgang fysioterapi. Etter dette blir det å vurdere om jeg kan reise hjem på perm for resten av helga, eller hvordan det blir. Uansett skal jeg inn på mandag for å få en vurdering fra legen om jeg kan ta påskeferie fra da av. Håper på det.

1 kommentar:

Siri sa...

Krysser fingre for påskefriiiiiii :)