tirsdag 29. juni 2010

Twilight fan.

Jeg er ikke egentlig en sånn person som blir fan av det ene eller andre. Som regel finnes det mange bra bøker, mange gode filmer, masse god musikk osv. Noe ser eller hører jeg mer av enn annet. Men ikke sånn som dette. Det holder nesten på å bli en besettelse.. Bøkene har jeg lest 6 ganger på engelsk og to på norsk. De to filmene som har kommet har jeg sett så mange ganger at jeg har mistet tellingen. De bare tar meg så utrolig med på en fantstisk reise i fantasiens verden.

Twilight er opprinnelig en serie bøker på fire bind (håper det kommer en femte). Så er filmatiseringen begynt og det er i natt premiere for 3. filmen. Første film fikk jeg ikke sett på kino pga sykehus innleggelse. Andre film fikk jeg ikke sett på kino pga sykehus innleggelse. Begge filmene har falt sånn at det har vært umulig for meg å tenke tanken på å sitte i en kinosal.

Premieren på den filmen (Ecilipse) som slippes i natt turde jeg lenge ikke tenke tanken på en gang. Men her i sist uke gikk jeg inn på kinoen å kjøpte to biletter til maratonet som skal gå i kveld. Jeg ante ikke om jeg kom til å være i form til å gå, men jeg skulle hvertfall ikke sitte hjemme å angre på å ikke ha biletter! I tillegg så fikk jeg jo en ny sjangse til å se de to første filmene på kino igjen.. Film ER best på kino.

Nå skal bare hundene luftes. Så må jeg ta på meg litt mer klær (hvorfor må det være så kaldt på kinoen alltid?). Så bærer det avgårde til mitt første kino maraton ever.

Bare EN ting kan stoppe meg denne gangen. :D Skulle det skje, ja da er det helt i orden!

GLEDER MEG VILT!!!

4 kommentarer:

Kristin :) sa...

Kos deg :D klemmer fra Kristin

Anonym sa...

Så herlig!! Kos deg masse!!

/Lisa

Anonym sa...

Håper du koste deg like mye som meg!

Det var strålende og latter og tårer satt ganske løst!

Klem Therese

Christin sa...

Det var helt KNALL!!! Tusen takk for at jeg fikk lov å bli med å dele galskapen med deg :) HAr allerede begynt å glede meg til neste film :)