tirsdag 29. april 2008

Ting er ikke helt bra altså..

Formen har ikke vært helt bra etter sist kur. Denne uken har jeg vært litt små febril, sliten og med elendig matlyst. Det er aldri noe godt tegn.

I tillegg har ikke dyrene mine det noe godt.
Lucky (hunden) har problemer med en infeksjon i klørene som vi ikke helt får styr på. Misstenker at det er noe midd ol. Han er under full utredning. Ikke noe gøy når hunden tydelig ikke har det bra..

Trico driver stadig å skader seg. Nå er vi på ben nr. 3 siden jul... Begynte med venstre fremben, så høyre fremben, og nå venstre bakben.. Blir liksom ikke noe styr på han i det hele tatt. Heldigvis er han ikke halt, men han er tydelig stiv etter alt for mye stilleståing. I dag fant dyrlegen og jeg ut at vi må bare sette han i gang igjen. All denne stilleståingen er ikke bra for noen. Så nå gjelds det å ikke se på ganglaget, ikke kjenne for godt etter, og bare longsjere i vei.. (longsjering= hesten løper i stor sirkel rundt mennesket som står i sentrum å holder i tauet som er festet til hesten)

Er ikke helt sikker på om 15 minutters longsjering i øs pøs regnvær er det man bør bedrive når man ikke er helt i form. Eller at det er lurt å holde fast på bukkitibukk hest når leddene er litt grumsne.. Dog, vi lever begge to ennå...

Ingen kommentarer: