fredag 22. august 2008

Litt oppdatering og sånn.

Stor mangel når det kommer til å finne på noen overskrift. Akkurat nå fungerer bloggen litt som dagbok i tillegg til tankeuttømming. Kanskje det er nyttig for noen. Tydlig at det er mange som følger med uti der, for jeg har over 70 treff på siden pr dag nå for tiden... Må jo innrømme at jeg lurer på hvem dere alle er...

Formen er stigende. Har sluttet helt med smerteplaster, men etter aktivitet har det vært behov for å få noe IV for å ta unna for de verste smertene. Heldigvis hjelper det godt, og når smertene er slått tilbake, så holder de seg vekke. Aktiviteten jeg driver med nå om dagen er en tur i stallen for å se at andre børster på Trico. Samt drenering av lunger og turer på badet :-P

Lungebetennelsen er på stedet hvil. I dag ble vi enige om at vi behandler full kur; dvs 14 dagers behandling. Det betyr at jeg er ferdig på tirsdag. Fikk tilbudet om å reise hjem på søndag, men siden jeg ikke orker så mye og er tydelig tett i lungene ennå så følte jeg at det ville være mest hensiktsmessig å kjøre full kur. Legen var ikke uenig. Kjedelig å bli lagt inn etter 14 dager med en oppblussing også lure på om det er fordi jeg ikke hadde de to siste dagene. Den påkjenningen trenger jeg ikke. Infeksjonsprøvene er fine (de har jo forsåvidt aldri vært stygge) så nå er det bare å vente på at det også skal virke i lungene. Sender inn prøver fra guggen, så ser de der hvordan det ligger ann. Prøvene som ble tatt viste ikke noe annet enn oppblomstring av Staflykokker og Burkholderia.

Ellers er det tatt en større avgjørelse for min del, som forhåpentligvis vil gjøre hverdagen litt bedre. Vi får se. Kommer tilbake til det i ett annet innlegg.

Humøret er stigende og matlysten økende. Lurer på hva som skjer når kortisonen nå skal trappes ned. Den påvirker disse to faktorene enormt for min del.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med tålmodighet og ro i ræva i to dager ekstra! Klokt!
Spent på avgjørelsen din. Av de 70 treffene utgjør nok jeg både 2 og 3 daglig, jeg skjekker alltid nyheter fra deg når jeg inne på dataen.
God bedring! Å

Anonym sa...

Jeg sjekker også daglig, Klara. Håper du snart kommer hjem og klarer holde lungebetennelsen unna i lang tid fremover.
God bedring!
*klem*

Christine F70

Klara sa...

Takk for at dere står frem *ler*. Nå begynner formen å bli såpass at jeg begynner å bli nyskjerrig. Ett godt tegn :-)

Nå kommer hverdagen snart, og gleden over livet for fullt. Bare vent. To dager blir to dager, hvertfall ikke lengre!